Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Xindak MT3 RC

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

http://www.xindak.com/en-us/product_detail_info.aspx?ProductID=337

Am in atelier un asemenea amplificator Xindak MT3 RC , este varianta cu telecomandă , din telecomandă se poate regla volumul , schimba sursele , mute .

Amplificatorul este construit bine , componentele sunt de calitate .

Alimentarile celor două canale sunt independente L/R , inclusiv circuitele de filamente .

Circuitul de negativare este comun pentru ambele canale .

Amplificatorul a ajuns la mine pentru upgrade .

In 2008 

Dacă tot a ajuns încă unu in bunker ......am zis să ii vadă si alții schema care nu se găsește pe net , acum se gaseste :) , schema a fost  scoasă de mine  , o să incarc schema si pe hifiengine .

Xindak MT3.jpg

Xindak MT sursa.jpg

IMG_20190113_095055.jpg

IMG_20190113_100152.jpg

IMG_20190113_100045.jpg

IMG_20190113_100450.jpg

IMG_20190113_100200.jpg

IMG_20190113_100026.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pic

4

• gheo23

1

• tm07uxo

1

• merck

1

Amplificatorul asta are transformatoare de iesire adevarate (am si eu unul cumparat de la dumneata pentru o suma modica cu 7 ani in urma... cu alta schema/modificata/tuning)

amplifica squarul 10KHz intr-un fel (ca la case mari) atat in modul trioda cat si in modul pentoda

impresia artistica poate fi subiectiva ca atare nu fac vorbire

LE chinezoi nu dezvolta intens o schema (ar produce deranj la alte nivele de pret), totusi pentru 400$-500$ se poate prinde o structura foarte faina si trei transformatoare de calitate

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator viobio

Ceva masuratori in starea stoc , o să pun masuratori si după upgrade , modificarile upgrade nu vor fi facute publice .

Sarcină rezistivă 8 ohmi , 1000hz sinus ( semnal etalon din distorsiometru  0,001% THD ) 

1W THD 0,065%

10W THD 0,29%

37W THD 1,22% , este puterea maximă sinus nelimitat . 

0,065 1W.jpg

1W.jpg

10W.jpg

0,29% 10W.jpg

37W.jpg

1,22% 37W.jpg

Je.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu

Ai trisat! Ai intors amplificatorul cu fundul in sus si a ametit!

Am dovada:

Je.jpg

De aia au iesit rezultatele alea. 

Glumesc, bineinteles :rade:

Da sunt curios de ce il masori cu fundul in sus. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 6 ore, adrian_pic a spus:

Ai trisat! Ai intors amplificatorul cu fundul in sus si a ametit!

Am dovada:

Je.jpg

De aia au iesit rezultatele alea. 

Glumesc, bineinteles :rade:

Da sunt curios de ce il masori cu fundul in sus. 

" Pozarul" a vrut să vadă ce este in interior , ii scosem capacul inferior și mi-a fost lene să îl întorc in poziția normală de utilizare , masuratorile ies mai bine in pozitia asta , pentru că alunecă electronii altfel :57

Link spre comentariu
2 hours ago, Faust2018 said:

" Pozarul" a vrut să vadă ce este in interior , ii scosem capacul inferior și mi-a fost lene să îl întorc in poziția normală de utilizare , masuratorile ies mai bine in pozitia asta , pentru că alunecă electronii altfel :57

Chinezarie, chinezarie dar are piese de calitate in interior. Valderama a confirmat ca baga si trafuri bune, deci ..... incep chinezii sa le sufle in ceafa la concurenta!

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 oră, simson a spus:

In primul rand am remarcat ceasul de pe brat.Din curiozitate va intreb este mecanic?

Oricum va invidiez  ptr. acel obiect.

Este un Breitling Superocean , este cronograph , automatic.

Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Chinezarie, chinezarie dar are piese de calitate in interior. Valderama a confirmat ca baga si trafuri bune, deci ..... incep chinezii sa le sufle in ceafa la concurenta!

Modelul ăsta are pe putin zece ani de producție , unele firme chinezești se respectă si folosesc componente de calitate , Xindak se vinde în toată lumea .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
La 14.01.2019 la 13:04, valderama a spus:

Amplificatorul asta are transformatoare de iesire adevarate (am si eu unul cumparat de la dumneata pentru o suma modica cu 7 ani in urma... cu alta schema/modificata/tuning)

amplifica squarul 10KHz intr-un fel (ca la case mari) atat in modul trioda cat si in modul pentoda

impresia artistica poate fi subiectiva ca atare nu fac vorbire

LE chinezoi nu dezvolta intens o schema (ar produce deranj la alte nivele de pret), totusi pentru 400$-500$ se poate prinde o structura foarte faina si trei transformatoare de calitate

Într-adevăr.... 10khz dreptunghi arată într-un mare fel! 

După upgrade THD este de 0,82% la puterea maximă, redus de la 1,22%

IMG_20190115_181252.jpg

IMG_20190115_180249.jpg

IMG_20190115_180302.jpg

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 5 minute, adrian_pic a spus:

Doua oscilograme cu iesirea pentru semnal dreptunghiular la 50Hz si 10kHz ne-ar ... oftica un pic. :)

Cu mare drag cind mai vine altul la aranjat ,"  in nemernicia mea ca un câine turbat " m-am asezat pe tableta in care aveam pozele , o aveam in buzunarul de la spatele  blue-jensilor , am incercat să scot din ea ce avea in memorie .....dar este cam pa ! Noroc că am facut pozele astea cu telefonul .

Ampul nu mai este la mine , foarte curind vine încă unu la modificat .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Ce sa-ti fac daca esti asa inalt incat iti poate intra in buzunarul de la spate al blugilor o tableta? :85 Daca aveai cu 50cm mai putin abia iti cadea si telefonul mobil in buzunarul de la spate. 

Oricum asteptam, nu-i bai! 

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Saptamina aceasta am avut la mine un asemeni amplif pentru reparat,  mergea cind voia muschi lui...Confirm si eu calitatea amplifului XINDAK MT3 ca proiectare,  fiind o schema buna, minimalista avind si un transformator de iesire decent .... alimentare separata pe fiecare canal lucru foarte bun...rezistente supradimensionate ....dovada ca si chinezi fac lucruri bune..Partea negativa ....eu nu am remarcat piese de ff buna calitate ,  aceasi rezistente ce se gasesc si la buticurile din capatul strazi vindute de baba Giula si  mos Pulimoc ... executia sub orice critica ...lipituri reci peste tot,  cu aspect mat parca ar fi fost lipite cu aluminiu..Asa ca pentru al repara am pompat toate lipiturile de pe divaisuri,  le-am fluxuit ,  si re lipit cu fludor  cu Pb  ..Dupa reglajul biasului  am masurat 8,5 V pe 8 Ohmi ce corespunde la o putere de iesire de 36W ce este ff. OK...Ca recomandare ...nu treceti nepasatori pe linga un amplif ca acesta la mina a doua ,    ptr ca cu mici interventii puteti obtine un amplif. bun...sau dupa schema de mai sus se poate clona unul si mai bun.  Succes tuturor..

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Rezistentele sunt de calitate bună, cele albastre sunt cu 1% toleranta, că se găsesc peste tot.... este de bine. 

Legat de lipituri reci... ăsta este regresul cind impui norme internaționale timpite, de a folosi în electronică aliaje de lipit fără plumb, nu contează unde este fabricată aparatura..... tot apar lipituri reci, cu cit sunt pădurile de pe cablaj mai mici.... cu atât apar mai repede. 

Link spre comentariu
On 2/2/2019 at 10:31 AM, tm07uxo said:

..Dupa reglajul biasului  am masurat 8,5 V pe 8 Ohmi ce corespunde la o putere de iesire de 36W ce este ff. OK

E o eroare aici.Cred ca ai masurat dublu, adica 17v !

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator iulianx2000

Buna ziua oameni buni.

In cateva cuvinte va rog explicati ce imbunatatire (tuning ) se poate aduce acestui amplificator?

Am si eu unul insa nu este varianta cu telecomanda (MT-3).

Poate-si arunca cineva un "ochi" cu oscilo in el.  Functioneaza ok si il folosesc mai mult iarna ca tot genereaza caldura,  mai ma scot pe partea asta,  :)

Berea o dau eu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări