Tavi Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 de unde se vede ca uneori e mai ieftin sa schimbi placa timpul pierdut costa bani nu orice merita reparat de catre oricine cine e foarte ocupat prefera sa schimbe si sa treaca la altul , e mai rentabil cine nu are de lucru , sta si mai multe zile pe un tv , e normal Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) 1 hour ago, Tavi said: de unde se vede ca uneori e mai ieftin sa schimbi placa timpul pierdut costa bani nu orice merita reparat de catre oricine cine e foarte ocupat prefera sa schimbe si sa treaca la altul , e mai rentabil cine nu are de lucru , sta si mai multe zile pe un tv , e normal A vrut patronu' sa cumpere placa si nu a gasit, asa ca am pastrat tv-ul la mine in speranta ca voi gasi un soft de nand+ flash spi(pereche) sau niste profile salvate de colegi..., daca am vazut ca vremea trece si "imbatranesc"... am zis sa adaptez alta placa.....au ramas niste goluri la capac in dreptul placi pe care le-am astupat cu niste folie de plastic neagra....plus ca MB82 nu are mufa de retea(internet).... De lucru nu prea am asa mult dar cele pe care nu am cu ce sa le rezolv, le bag in magazie la naftalina pina la noi ordini... Editat Mai 20, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 20, 2019 Partajează Postat Mai 20, 2019 (editat) Cind nu se gaseste placa atunci trebuie insistat la repararea placi tv-ului , dar acum sunt care nu se mai pot repara , si clientul nu asteapta prea mult ca el nu are tv si insista si nu stie ca nu prea este timp pentru investigatii amanuntite pe placa lui , oricum facem si noi cum putem , daca sunt tv-uri mai cunoscute si se gaseste placa atunci sigur ca o cumperi si ai rezolvat problema , asta desigur cu acordul clientului ca sunt destui care nu vrea sa i se schimbe placa (am intilnit destui clienti) Editat Mai 20, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum