Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Uite de ce prajim cam tot in casa

Postări Recomandate

Just now, doru3160 said:

Si mie, dar la capitolul carcase, n-am avut niciodata suficienta rabdare, si am preferat sa folosesc ce gaseam, daca era ceva potrivit.Preferam de ex, sa fac montajele pt 5 amplificatoare, cu tot cu reglaje, decat sa fac o cutie...:rade:

Alea erau cu 351, nu aveau alarma.

Si nici pilotate cu reteaua ... 

Link spre comentariu

Daca erau aduse, probabil sa fi fost ceva exotic.Ale noastre, auto, au fost cu 351 si digiti cu LED-uri la afisaj.

Acum 27 minute, gauss a spus:

mergea un filtru verde in fata VQE - urilor , masca segmentele inactive

Verde a fost...doar ca s-a decolorat in timp. Vorbim totusi de 35 ani. Acum e galbuie...:rade:

Editat de doru3160
Link spre comentariu

Am vazut si eu exemplare de genul ...,  multe au fost aduse de cei care au fost in Franta , la specializare la Citroen . Chiar si defecte ... s - au bucurat francezii ca scapa de ele , sa le mai recicleze ...

P.S. - un amanunt ( mai mult istoric ) legat de VQE - uri ... cu cat sufixul litera mare C , D , E , etc . , e mai indepartat de inceputul alfabetului , respectivul exemplar e mai luminos ... segmentele au randament mai bun , la acelasi curent strabatut .

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări