MariusMarin Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Cu o vasta experienta in domeniu , cumpar piese electronice pentru valoarea intrinseca a acestora. Placi electronice ex: Memorii ram aurite 80lei/kg Placi module calculatoare vechi gen Felix sau industriale 5-40 lei kg Procesoare ceramice : 5 - 40/buc Circuite integrate: 20- 1500/kg Tranzistori auriti capsula metalica : 300-900/kg Carcase de ceas aurite: 5 - 70 lei/buc Pini auriti , piese aurite, semireglabili rusesti, potentiometrii, condensatori ceramici de sorginte ruseasca, romaneasca sau bulgareasca,condensatori cu tantal,conectori auriti si altele Raspund oricarui mesaj si sunt interesat de orice cantitate indiferent cat de mica sau mare. Numai bine! Link spre comentariu
MariusMarin Postat Martie 15, 2019 Autor Partajează Postat Martie 15, 2019 Valabil! Link spre comentariu
dan_88 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 v am lasat mesaj in privat si nu mi ati raspuns Link spre comentariu
MariusMarin Postat Martie 29, 2019 Autor Partajează Postat Martie 29, 2019 Dan_88 imi cer scuze daca nu am raspuns, intampin probleme cu mesageria , va rog daca este cu putinta sa imi retrimiteti mesajul. Link spre comentariu
Florian Ciobanu Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 am trimis si eu mp mai demult si nu am primit raspuns, "am niste epromuri - carcasa ceramica neagra, memorii ram - sdram ,ddr , placi pc : p4 , lga775 , hdd laptop si pc , va intereseaza " Link spre comentariu
iahim999 Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Bună Am câteva kg de telefoane mobile si plăci de telefoane Cat oferti pe kg? Le cumpărați cu baterie sau fără? Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Userul nu a mai intrat pe forum de aproape un an !! Link spre comentariu
Iulian Cristian Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Buna seara,sunt pasionat de calculatoare vechi Romanesti,ex:Cip,Hc 85,Hc90,CoBra,aMIC,PRAE,Jet ,ATENTIE!Nu colectez aur sau alte metale...pur si simplu si placile de baza ale acestor calculatoare vechi, i mi sunt de ajutor,defecte,lovite,sparte etc.incerc parte din ele sa le readuc la viata,ce nu reusesc folosesc circuitele logice ca piese de schimb pentru alte calculatoare,multumesc anticipat. Iulian Link spre comentariu
Postări Recomandate