Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Salutare forum, imi poate da cineva o idee despre cum as putea face un ghidaj la freza ,dupa care sa ma ghidez pentru frezarea in placaj dupa forma manerului . De exemplu manereul de la dynacord vl Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 ghidaj sau matrita? ce model de freza ai? makita? bosch? dewalt? etc... Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Matrita, Bosch POF 1400 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Matrita poti sa o faci printand la scara pdf-ul cu dimensiunile pe un placaj stratificat , dupa care decupezi cu un skill saw sau cu un traforaj. dupa ce calculezi si grosimea rulmentului de ghidaj de pe scula taietoare , cu un zgarieci marchezi din nou conturul marit ca sa ai si grosimea ghidajului/rulmentului. pe urma netezesti cu hartie abraziva.. Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Ianuarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Mersii, am sa incerc.In caz de ceva ,revin. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Multe masini de frezat au pe talpa un mic artificiu/accesoriu pentru copiere de pe sablon. Cum a spus si colegul @wally_gatter, regulile se pastreaza referitor la calculul conturului sablonului, dar nu implica folosirea unei freze cu rulment. In alta ordine de idei, trebuie tinut seama ca daca se frezeaza in peretele unei cutii, ai nevoie de freza cu rulment la ax, nu la varf. Pentru ca se va freza cu talpa frezei pe sablon. Cred ca se intelege ce vreau sa spun. Si evident nu direct in 18mm sau whatever, ci cu mai multe treceri... Sablonul se poate lipi pe cutie cu un dublu adeziv, pana se termina frezarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum