Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cu spatiul pe hard

Bogdan

Postări Recomandate

lolozaurus...eu am un k6-2 la 450MHz si am pe el hdd de 80 de giga...si il vede pe tot fara probleme :smt019 totul tine de bios si se poate rezolva cu un update de bios (ca sunt mari sanse sa nu gasesti, sau sa gasesti dar sa nu se potriveasca, asta e alta problema)Imprumuta un hdd maricel de la cineva si vezi daca ti-l vede pe tot calculatorul. Daca ti-l vede pe tot, ia-ti, daca nu, vezi cat din el iti vede, iti iei un nou hdd si il partitionezi in bucati de cat il vede la altcineva pe calculator, apoi il montezi la tine :yawinkle: PS: Ai incercat sa folosesti al cd de win pentru instalare? (pt cel ce zicea ca i se blocheaza cab-ul la 11%). Incearca cu un cd cu xp sp1, de obicei, sp2-ul mai face probleme pe anumite configuratii (cu procesoare pentium de obicei, cel putin asa am obs eu din teste pe diverse calculatoare)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdan

7

• fulmoon

3

• niq_ro

2

• edy_wheazel

2

Top autori în acest subiect

Eu am P II 400Mhz cu hard de 120Gb. Am pus odata hardul si pe sistemul unui vecin cu P I si l-a vazut. Daca placa de baza (implicit BIOS-ul) este prastie normal ca aveti probleme.PS: nu va chinuiti sa puneti HDD-uri mari pe sisteme vechi de firma (Dell, Compaq, etc) nu prea o sa va mearga :smt003

Link spre comentariu

Am golit Temp-ul, dar am observat ceva ciudat la Temporary Internet Files. Daca dau properties la folderul respectiv imi arata ca are 220mb in aprox 10.000 fisiere, dar cand intru in folder nu sunt decat vreo 10 fisiere la care daca dau properties nu am mai mult de 8mb. De ce?

Link spre comentariu

Mai stiti careva vreun site cu scanare antivirus online inafara de pandasoftware?Ca e bine sa folosesti macar 2 antivirusi, astfel ce-i scapa unuia poate detecteaza celalalt...

Link spre comentariu

Nu are rost sa folosesti 2 antivirusi, unul si bun. Intra pe siturile pe care sunt comparate, se dau note, etc.... Personal folosesc avast-ul si nu am avut probleme decat dupa ce l-am dezinstalat... Il folosesc de cativa ani.

Link spre comentariu

Apropo de scanari antivirus online. Cei care folosesc Panda Active Scan, ati mai avut astfel de probleme:Selectez sa scaneze My computer (deci tot sistemul) si incepe scanarea. Imi arata "Scaning proceses in memory" si nu mai apuca sa treaca la scanarea fisierelor, ca imi si arata dupa cateva secunde "Scan completed, no virus has been found". De ce? Din moment ce i-am dat sa scaneze tot sistemul. Sa fie ceva eroare pe serverele lor?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări