Florinel TV Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Am avut si eu aceasta problema la un nand si sa rezolvat cu curatarea pinilor de la nand de fludor , cred ca are fludor pe pinii si nu face contact ferm in soclu Link spre comentariu
horhogea Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Aceași problemă am întâlnit-o și eu, cum spune Florinel, curăță bine cu alcool izopropilic și sigur o să meargă. Spală bine cu alcool izopropilic și contactele de la adaptor. Vezi pinii la nand să fie bine aliniați. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 22, 2019 Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 (editat) On 1/11/2019 at 10:12 AM, codrut said: Salut Costica,am si eu o rugaminte la tine. Pot sa iti aduc si eu adaptorul de nand sa il testezi sa vezi daca la tine functioneaza?La mine sant 6 pini care nu fac contact si nu pot sa folosesc programatorul.Am relipit toti pinii dar fara rezultat,am spalat cu alcool si pinii memorie si al adaptorului si degeaba. Ps:NU poti primi mesaje private. Am citit acum pe adaptorul tau un nand TC58DVM92A5TA00 plus inca un nand H27U2G8F2CTR, deci adaptorul tau e ok 100% Si aici este pozitionarea corecta a nandului in adaptor Aici se vad cele 150 de site BGA cumparate de pe Aliexpress, nu ma apuc sa mai stric nimic cu placa de aluminiu pusa pe resou, termometru de 2 $ si o amarata de suflanta....pentru ca peste citeva zile ajunge si statia IR de reball, nu vreau sa ma laud prea mult, ca eu sunt un om nepricopsit in aceasta viata, cineva care a vazut ca am indeminare, mi-a cumparat sitele si aceasta statie si voi incerca sa n-ul dezamagesc pe acel cineva din Germania....... Asta e statia care trebuie sa ajunga.... Editat Ianuarie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Multumesc pentru ajutor, inseamna ca problema este in programator. Sa le folosesti cu placere. Daca vrei poti sa treci pe la mine la firma cu adaptorul, poate ne si cunoastem. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 On 1/23/2019 at 6:58 AM, codrut said: Multumesc pentru ajutor, inseamna ca problema este in programator. Sa le folosesti cu placere. Daca vrei poti sa treci pe la mine la firma cu adaptorul, poate ne si cunoastem. Pai daca face si la alte nanduri problema e in programator, daca face numai la nandul acela el este defect, nu mai ai nanduri ca sa testezi? Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 mai am nand-uri si la fel fac si acelea.Am sa desfac programatorul sa vad ce se intampla. Link spre comentariu
horhogea Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Codrut, vezi ca in manual la pagina 69,-74 spune cum se face SELFTEST la programator. Problema este ca daca nu raspunde la teste, nu exista un program de reparare si atunci e grav ca trebuie cumparat altul daca a iesit din garantie. E bine sa ai intodeauna un prgramator de rezerva sa poti sa-ti faci treaba, Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Este luat din China. Vreau sa il desfac sa refac lipiturile la soclu. Link spre comentariu
horhogea Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Merita incercat, poate ai noroc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum