nasturica Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Oferte aici insotite de foto ,eventual in diferite echipari sau parasite din lipsa de timp sau ......chef,multumesc. Link spre comentariu
vlad228 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 (editat) Buna ziua! Am eu disponibile 4 cablaje pentru SARA, nepopulate cu soldermask verde. Este proiectul a caror gerbere le-am postat in topicul despre amplificator, dar este vorba despre prima varianta, cea care avea o mica problema cu un traseu de masa (problema care poate fi rezolvata foarte simplu). Daca sunteti interesat, va pot posta mai pe seara fotografii cu ele. Pretul pe bucata este de 30 de lei si include cele trei rezistente duble. De asemenea, am si un modul deja montat, perfect functional (fara radiator) cu finali mjl4302/4281 (acesta este plantat pe primul set de cablaje, cele rosii). Mai multe detalii puteti gasi in topicul dedicat. Pentru modul, nu am stabilit, inca, un pret. Daca ajungem la o intelegere, prefer plata in avans, caz in care transportul prin Posta Romana il platesc eu. L.e. Deasemenea, am aproape toate componentele atat pasive cat si active (mai putin finalii) necesare pentru popularea cablajelor/cablajului pentru SARA. Editat Ianuarie 7, 2019 de vlad228 Link spre comentariu
nasturica Postat Ianuarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 ok astept foto si cu problema de masa evidentiata/marcata pe foto,multumesc. Link spre comentariu
vlad228 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 In regula. Voi posta in jurul orei 20 foto cu ele, cat si cu problema de masa. Toate cele bune! Link spre comentariu
vlad228 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Buna seara! Am cautat in seara aceasta cablajele despre care v-am povestit, dar nu le-am gasit inca (sunt puse prin tot felul de cutii si inca nu am avut succes). Din acest motiv, voi atasa fotografii ale modulului pe care il am disponibil. Cablajele neplantate sunt identice, doar ca au solder-mask verde. In a treia fotografie (cea care prezinta doar o portiune de cablaj) se vede modificarea care trebuie facuta, si anume trebuie facuta cate o insula pe cablaj in dreptul pinilor de gnd ai condensatorilor de 1000uf care filtreaza alimentarea etajului de intrare, iar apoi acestia vin conectati prin intermediul unor conductori separati (cei negri din fotografie) direct la masa de putere. Voi continua cautarea cablajelor neplantate si, daca prezinta interes, voi reveni cu fotografii suplimentare. Link spre comentariu
vlad228 Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 Am gasit si cablajele nepopulate. Mai jos foto cu un cablaj. De asemenea, asa cum am spus mai sus, pot pune la dispozitie majoritatea componentelor necesare pentru cele doua module (mai putin finalii si cateva componente pasive). Astept un raspuns de la dumnevoastra, daca prezinta, sau nu, interes. Toate cele bune. Link spre comentariu
nasturica Postat Ianuarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 On 1/13/2019 at 7:25 PM, vlad228 said: Am gasit si cablajele nepopulate. Mai jos foto cu un cablaj. De asemenea, asa cum am spus mai sus, pot pune la dispozitie majoritatea componentelor necesare pentru cele doua module (mai putin finalii si cateva componente pasive). Astept un raspuns de la dumnevoastra, daca prezinta, sau nu, interes. Toate cele bune. ok care este pretul pt cablaje +piese.....multumesc.. Link spre comentariu
vlad228 Postat Ianuarie 16, 2019 Partajează Postat Ianuarie 16, 2019 Pretul pentru cablaj: 30 lei bucata (pret care include si cele 6 rezistente duble din emitorii tranzistorilor finali). Din motive ce tin de logistica (serviciu postal de foarte proasta calitate in zona in care locuiesc, prefer plata prin transfer bancar, dar despre asta vom discuta la momentul potrivit). Pentru componente, nu am un pret inca. In seara aceasta, cel tarziu maine, voi face "recensamantul" lor si va anunt care sunt toate componentele le care le am pe stoc si un pret pentru ele. De asemenea, modulul cu cablajul rosu, cel din primele fotografii este perfect functional si exista varianta sa achizitionati modulul acela (care are finali mjl4302/mjl4281) plus inca un cablaj (dar pe verde). Cam acestea sunt variantele pe care le am la dispozitie. Link spre comentariu
Postări Recomandate