Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

proiectarea unei incinte pentru ground zero

Vlad.Florin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Vlad.Florin

5

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Daca te-ai uitat bine pe site are acolo si recomandari pentru incinta, chiar in pagina de prezentareKitul ala merge perfect dar scoate cam putin pentru difuzoarul ala si inca dar... in casa iti este suficient, sper ca nu sunt abonati si vecinii la muzica ta :smt003

Link spre comentariu

ideea e ca ma intereseaza sa aia un aspect vizual placut incinta si nu trapezoidala la fel ca si la masina ma gandeam la ceva gen cub iar privitor la amplificare daca pun asa ceva pe acest difusor as chinui tare amplificatorul daca spui ca e prea slab desi mie imi vine greu sa cred ca difuzorul respectiv ar avea 800 de W mai mult de 400 sincer nui dau

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

poti sa faci orice forma dar sa respecti volumul recomandat

In legatura cu puterea te asigur ca tine perfect la un amplificator de 800W RMS pe muzica bineinteles ca daca ii bagi sinus atunci puterea va fi poate sub jumate din cea mentionata

Link spre comentariu

am citit pe aici si am inteles ca comercializezi kitul ipa400 mai iteresa pentru ca esti in masura sa ma lamuresti daca ar functiona cu un transformator de 600 de w dar din pacate numai +- 30 CA si sa folosesc difuzorul respectiv si mar iteresa si pretul la care il comercializezi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări