Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Donez două transformatoare

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Donez două transformatoare  

Dacă le doreste cineva care nu locuiește in București , le trimit doar cu curier rapid , platesc eu transportul .

O să mai pun aici ca donatie alte transformatoare și șocuri de filtraj care imi sunt inutile .

received_2253974607967083.jpg

received_798748733793140.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 minute, informer a spus:

Donatii am mai vazut pe diverse forumuri... dar sa platasca donatorul transportul pt. donatie, mult mai rar spre niciodata.

Felicitari! :aplauze

Donatorul considerat chiabur de unii :57

Mulțumesc.

Link spre comentariu

Viorele, cu toate chestiile contrate dintre noi, daca ai cumva ceva sa folosesc acele EL 83 (4 buc) pentru a face un mic amplif, as fi recunosccator, ofer ceva finali de calitate la schimb.

Nu stiu exact ce trebuie dar, tu stii mai bine.

Multumesc.

Link spre comentariu
11 hours ago, Faust2018 said:

Donatorul considerat chiabur de unii :57

Mulțumesc.

In mintea romanului indoctrinat de regimul anilor 50, cuvantul chiabur era echivalat cu dusman al poporului.In realitate chiaburii erau gospodarii satului,oameni harnici cu agoniseala.Din pacate agoniseala chiaburilor a ajuns la CAP unde s-a ales prafu'.Scuze de off topic.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 19 minute, nicolae57 a spus:

In mintea romanului indoctrinat de regimul anilor 50, cuvantul chiabur era echivalat cu dusman al poporului.In realitate chiaburii erau gospodarii satului,oameni harnici cu agoniseala.Din pacate agoniseala chiaburilor a ajuns la CAP unde s-a ales prafu'.Scuze de off topic.

Păi m-am autoironizat .... așa zic unii despre mine , că sunt chiabur , bogatan , că sug singele poporului proletar :rade:, in general ăia care stau la mâna statului . Comunismul si Ceausescu încă sunt adinc in mintea unora .

Link spre comentariu

Daca mai ai vreo pereche de trafuri de donat vin dupa ele la magnetica, poate reusesc sa fac si eu un amp. 

Nu vin cu mana goala ca am o crama bine dotata, sunt chiabur in privinta asta, chiar daca sunt foarte modest la consum. Pe langa lampi si aparate antice imi plac fermentarea si distilarea. De fapt dubla distilare ca-s ardelean la origine.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 ore, mojnost a spus:

Daca mai ai vreo pereche de trafuri de donat vin dupa ele la magnetica, poate reusesc sa fac si eu un amp. 

Nu vin cu mana goala ca am o crama bine dotata, sunt chiabur in privinta asta, chiar daca sunt foarte modest la consum. Pe langa lampi si aparate antice imi plac fermentarea si distilarea. De fapt dubla distilare ca-s ardelean la origine.

Întâi sa o dam în off topic, 1ha de vie nobila +10ha livada, din vie se găsesc ceva sticle de vin doar prin restaurante de fițe, fiind asociat cu cineva. Din livada... unii maninca compot din merele mele care ajung la Raureni. În Vilvea distilatul este slab, vinul nu. 

Cind am ceva disponibil te anunț. 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 07.01.2019 la 13:26, mojnost a spus:

In Moldova se practica tripla distilare de multa vreme . :scarpin:rade: Daca nu ma crezi te invit la o tuica de prune de 82 Grade masurate . Din doua ,,a cincizeci''  nu iti mai trebe nici trafuri , nici amplifuri , ca vei canta mai ceva ca Pavarotti .

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări