Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculatoare şi componente calculatoare produse în România

elctropan

Postări Recomandate

Acum 3 minute, zvonacfirst a spus:

Pfui!!! Si am avut pana acum vreo 4-5 ani un CUB-Z perfect functional si cu dischete suficiente. Cand erau copiii mici ii pacaleam de se jucau pe el, aveam 2-3 joculete, ca sa ma lase pe mine la un 386.

De gura nevestei am dat acel CUB-Z la reciclare. Cand l-au aruncat aia in remorca si a facut poc m-a durut inima.

Poate mai are vreun prieten aşa ceva sau asemănătoare din lista de mai sus..... trag şi eu nădejde să îmi ajut prietenul.Mulţumesc.

Link spre comentariu
12 minutes ago, zvonacfirst said:

Pfui!!! Si am avut pana acum vreo 4-5 ani un CUB-Z perfect functional si cu dischete suficiente. Cand erau copiii mici ii pacaleam de se jucau pe el, aveam 2-3 joculete, ca sa ma lase pe mine la un 386.

De gura nevestei am dat acel CUB-Z la reciclare. Cand l-au aruncat aia in remorca si a facut poc m-a durut inima.

emotionanta poveste ce sa zic,  o nostalgie  asemanatoare am si eu , dar de alta natura , cu "dispozitivul" din imagine am facut bani buni scriind epromuri timp de 3-4 ani  

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pe un TIM-S am ascultat acum ceva timp , la Timisoara, o zicere: "Jos Ceausescu".
Soft care reproducea in audio un text dat.
Era inainte de Revolutie cu putin timp. O grupa de tineri studiosi.
Si acum se ridica parul pe mine cand imi aduc aminte.

Editat de core sma
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Nu prea mai gasesti. Eu m-am resemnat, m-am oprit din cautat. Cand imi sare mustaru' pun mana pe cartile cu scheme si imi construiesc singur. Mai nasol cu carcasele. Vezi la "vintage tranzistorizat" ca am acolo un topic cu corcitura mea felix-coral.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, skaarj a spus:

Nu prea mai gasesti. Eu m-am resemnat, m-am oprit din cautat. Cand imi sare mustaru' pun mana pe cartile cu scheme si imi construiesc singur. Mai nasol cu carcasele. Vezi la "vintage tranzistorizat" ca am acolo un topic cu corcitura mea felix-coral.

Mulţumesc dl skaarj.

Mai caut - o să văd topicul dvs., dar aşa cum am  spus mai la începutul topicului, ajut un prieten deosebit pentru colecţia lui de astfel de lucruri - o sa îi spun si de topic.

Respecte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări