elctropan Postat Noiembrie 30, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2019 Anunţ valabil!Mulţumesc. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 3, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Anunţ valabil! Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 22, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Valabil în continuare! Link spre comentariu
nicolae57 Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 HC-91 nou in ambalajul original.Pachetul conține casetofonul original,sursa si conectica(cablu DIN+un cablu RCA) Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 25, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Arata super.Mai ales că este nou. O să iau legatura cu amicul meu să îi zic si va anunţ dacă e interesat. Mulţumesc mult dl.nicolae57. O zi bună. Editat Februarie 25, 2020 de elctropan L.E. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 2, 2020 Autor Partajează Postat Martie 2, 2020 (editat) Vă salut dl. nicolae57. Din păcate, are aşa ceva. Dacă mai apare şi altceva , vă rog să daţi un semn. Mulţumesc. Editat Martie 2, 2020 de elctropan Link spre comentariu
nicolae57 Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Acum 7 ore, elctropan a spus: Vă salut dl. nicolae57. Din păcate, are aşa ceva. Dacă mai apare şi altceva , vă rog să daţi un semn. Mulţumesc. In regula,multumesc pentru raspuns. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 22, 2020 Autor Partajează Postat Martie 22, 2020 Valabil în continuare! Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 2, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2020 Anunţ valabil!!! Link spre comentariu
IAndras Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Din pacate este putin probabil ca sistemele de calcul industriale din lista sa fie inca pastrate la persoane fizice. As merge pe varianta trista ca au fost dezmembrate, cel mult subansamble sau componente ar putea fi ici-colo, sistem complet sau incomplet in cel mai bun caz intr-un depozit al uneia dintre institutele de cercetare sau al unei facultati, eventual intr-un laborator uitat sau nemodernizat dar si de acolo cumparat e dificil sau imposibil, mai ales fara pile aproape exclus :( In asemenea locuri daca se caseaza ceva, tehnicienii sau cunoscatorii bine informati din interior care sunt interesati nu rateaza ocazia sa puna mana pe obiectele de interes scoase din inventar. In alte cazuri ajung direct la fier vechi, sunt factori de decizie care le considera gunoi de care trebuie scapat. Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 14, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Sunt convins că aşa este dle IAndras, dar si aşa, dacă am reuşi să identificăm, tot ar fi bine. Link spre comentariu
IAndras Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 58 minutes ago, elctropan said: Sunt convins că aşa este dle IAndras, dar si aşa, dacă am reuşi să identificăm, tot ar fi bine. Am avut ocazia sa vad un calculator de intreprindere la mijlocul anilor 90, nu stiu ce model era dar cu stocare de date pe benzi magnetice respectiv pe niste discuri speciale. Ulterior asa am inteles ca s-a interconectat cu un calculator modern, datele au fost transferate pe acela dupa care a fost scos din functiune si probabil casat, nu cunosc soarta ulterioara al calculatorului respectiv, intreprinderea unde era, azi nu mai exista, cladirile aferente cred ca au fost vandute. Link spre comentariu
elctropan Postat Aprilie 26, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Anunţ valabil!!!! Link spre comentariu
kartercst Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 HC 91 cu casetofon digital si alimentator Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 Pfui!!! Si am avut pana acum vreo 4-5 ani un CUB-Z perfect functional si cu dischete suficiente. Cand erau copiii mici ii pacaleam de se jucau pe el, aveam 2-3 joculete, ca sa ma lase pe mine la un 386. De gura nevestei am dat acel CUB-Z la reciclare. Cand l-au aruncat aia in remorca si a facut poc m-a durut inima. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum