Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Calculatoare şi componente calculatoare produse în România

elctropan

Postări Recomandate

Salut prieteni,

M-a rugat un amic să îl ajut în achiziţia de calculatoare sau componente de calculatoare fabricate în România.

A achiziţionat până acum tot ce a putut şi intenţionează să reactiveze unele şi să deschidă un minimuzeu - expoziţie personală a unor astfel de calculatoare, bineînţeles fără scopuri financiare.

Dacă cumva se mai găseşte aşa ceva prin debaralele, magaziile, beciurile sau oriunde le ţine fiecare, dau mai jos o listă(nu e limitativă!):

- Calculatorul cu lampi CIFA 101 Economist

- DACICC

- FELIX C 256

- FELIX 512

- FELIX 1024

- I-100

- I-101

- JUNIOR

CIFA-1

CIPA-l0X

- CET500                                                                                      

CORAL

HC-85

HC-88

HC-90

HC-2000

- CoBra

- CENA

- aMIC

- CUB și CUB-Z

- Diagram 2030

- DIALISP

- ECAROM

- MAC-1

- MSC 100 

- MULTIPROM

- TPD (Terminal de Pregătire a Datelor)

- CESAR

- MARICA (Mașina Aritmetică a Institutului de Calcul al Academiei)

- Prae

- MECIPT-1

- MicroTIM

Dacă am gresit cumva denumirea la vreunul, îmi cer scuze anticipat, aşa le-am găsit denumite pe internet.

Dacă aveţi disponibile astfel de calculatoare sau componente, sau si alte tipuri de calculatoare - nespecificate în lista de mai sus, dar musai produse în România, vă rog să comunicaţi.

Mulţumesc.

Link spre comentariu

Am sa pun o foto daca ma descurc. Este integru,functional.Nu mai are nevoie de casetofon pentru ca am pus in interior un eeprom cu softul.Deci este mai usor de lucrat.Pret solicitat este de 150 lei. nu se poate pune foto ca e mai mare de 1gb.O adresa de e-mail daca doriti foto.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări