elctropan Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Salut prieteni, M-a rugat un amic să îl ajut în achiziţia de calculatoare sau componente de calculatoare fabricate în România. A achiziţionat până acum tot ce a putut şi intenţionează să reactiveze unele şi să deschidă un minimuzeu - expoziţie personală a unor astfel de calculatoare, bineînţeles fără scopuri financiare. Dacă cumva se mai găseşte aşa ceva prin debaralele, magaziile, beciurile sau oriunde le ţine fiecare, dau mai jos o listă(nu e limitativă!): - Calculatorul cu lampi CIFA 101 Economist - DACICC - FELIX C 256 - FELIX 512 - FELIX 1024 - I-100 - I-101 - JUNIOR - CIFA-1 - CIPA-l0X - CET500 - CORAL - HC-85 - HC-88 - HC-90 - HC-2000 - CoBra - CENA - aMIC - CUB și CUB-Z - Diagram 2030 - DIALISP - ECAROM - MAC-1 - MSC 100 - MULTIPROM - TPD (Terminal de Pregătire a Datelor) - CESAR - MARICA (Mașina Aritmetică a Institutului de Calcul al Academiei) - Prae - MECIPT-1 - MicroTIM Dacă am gresit cumva denumirea la vreunul, îmi cer scuze anticipat, aşa le-am găsit denumite pe internet. Dacă aveţi disponibile astfel de calculatoare sau componente, sau si alte tipuri de calculatoare - nespecificate în lista de mai sus, dar musai produse în România, vă rog să comunicaţi. Mulţumesc. Link spre comentariu
Ticau Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Am un CIP 02 cu manual de utilizare. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Este complet? Este funcţional? La ce preţ este?! Mulţumesc. Link spre comentariu
Ticau Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Am sa pun o foto daca ma descurc. Este integru,functional.Nu mai are nevoie de casetofon pentru ca am pus in interior un eeprom cu softul.Deci este mai usor de lucrat.Pret solicitat este de 150 lei. nu se poate pune foto ca e mai mare de 1gb.O adresa de e-mail daca doriti foto. Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Ok.Mulţumesc. Discut cu amicul meu despre oferta dvs. şi o să vă contactez pe mp. Cu stimă, Link spre comentariu
elctropan Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Anunţ valabil!!! Link spre comentariu
elctropan Postat Februarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2019 Anunţ valabil!!!! Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 3, 2019 Autor Partajează Postat Martie 3, 2019 (editat) Anunţ valabil!!!!! Editat Martie 3, 2019 de elctropan Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 17, 2019 Autor Partajează Postat Martie 17, 2019 Anunţ valabil!!!!! Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 23, 2019 Autor Partajează Postat Martie 23, 2019 Anunţ valabil. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 26, 2019 Autor Partajează Postat Martie 26, 2019 Valabil!!!!! Link spre comentariu
elctropan Postat Mai 28, 2019 Autor Partajează Postat Mai 28, 2019 Valabil............. Link spre comentariu
elctropan Postat Iunie 17, 2019 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2019 Valabil anunţul în continuare! Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 16, 2019 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Anunţ valabil!!!!!!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum