Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 32LH510B cu defect ciudat

alex_craiova

Postări Recomandate

Buna ziua,

Sunt in posesia unui LG 32LH510B, cu urmatoarea problema: Cel mic a doborat TV (a cazut totusi de la o distanta destul de mica, nu se vad crapaturi pe carcasa), iar de atunci a aparut problema care se vede in imagini. In momentul in care TV se aprinde, apar acele dungi pe ecran, dungi care se plimba de la stanga la dreapta. Nu stiu daca merita sa il duc la reparat, m-am gandit ca poate este o problema mai usor de identificat din poze si sa incerc sa vand TV pentru piese. Nedumerirea mea este daca il pot vinde ca TV cu display OK si placa de baza defecta, sau este placa de baza OK si a patit ceva displayul? Asa cum spuneam mai sus, nu se vad urme sau crapaturi nici pe carcasa nici pe display, de aici si dubiile mele. Multumesc!

20190102_171500.jpg

20190102_171425.jpg

20190102_171559.jpg

20190106_114021.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex_craiova

3

• quadrall

1

• Gabriel_S

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este defect de display , daca vrei sa il vinzi pune anunt la vanzari si poti sal vinzi pe componente sau cu totul , sigur se gaseste cineva sal cumpere

Link spre comentariu

Este defect displayul, undeva sa fisurat si nu se vede la ochi, nu ai ce sa-i mai faci, vinde modulele din interior pe olx cu anuntul "PLACA PROVINE DIN TV CU DISPLAY SPART", daca pui poze asa cum sunt cele de sus, nu-ti mai cumpara nimeni nimic sau poti sa spargi displayul si pui poze sa se vada......:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

buna treaba , eu am cautat sașiu LD67B ptr  LG 32LH510B și am găsit tocmai în Irlanda la un preț bunicel. asa ca are șanse sa mai recupereze ceva dacă nu tine la preț.

Link spre comentariu

am inteles. o sa fac mai multe poze si o sa pun un anunt la vanzari. avand in vedere ca nu ma pricep, imi puteti recomanda si un pret corect de vanzare pentru el ? 50, 100, 200 lei? chiar nu stiu..

Multumesc pentru ajutor

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări