mosfet Postat Ianuarie 11, 2005 Partajează Postat Ianuarie 11, 2005 Am zeci de scheme de amplificatoare cu mosfet-uri, si nu ma pot decide pe care sa o fac!!!!!!!!!!! :x Nu prea sunt genul care experimenteaza, probeaza, schimba........asa ca nu prea se pune problema sa le iau pe toate la randTrebuie sa profit de pe urma experientei voastre, si sa imi spuneti pe care sa-l aleg.Vreau in primul rand fidelitate, sa se aude clar, curat, limpede......ati inteles ideea, ca si putere, maxim 100W pe canalPana acum am mers pe integrate, dar mi s-a acrit de ele!!!!!Si sa nu fie aberant de scump Link spre comentariu
Purple Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Vezi ca Frunzila a dat pe Hi-Fi - forum sau cum se cheama , o schema ...Sapa. Asa se intampla daca te invarti prea mult pe un subiect. Ametesti. :P :P :P Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Eu sunt frunzila si schema este aici :lol: http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.ph ... 1&start=45 Link spre comentariu
mosfet Postat Ianuarie 24, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Am gasit unul SUPER, cu 2sj si 2sk, e unul dintre cele mai apreciate amp-uri, doar ca autorul isi pastreaza destul de bine secretul, si nu publica toate detaliile si sunt plin de draci, si am si gasit tranzistoarele cam la 400k perechea Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Tot eu am pus una aici http://www.hi-fi.ro/phpBB2/viewtopic.ph ... 0&start=90 8) Link spre comentariu
mosfet Postat Ianuarie 24, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Da, de proiectul 101 e vorba, vad ca proiectul tau e similarDe detaliile proiectului lui Rod Elliott nu stii de unde as putea face rost??Ma intriga si enerveaza secretele Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 schema aia nu are nici un secret :lol: Link spre comentariu
mosfet Postat Ianuarie 24, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Valorile componentelor si cablajul; am incercat eu sa ghicesc ceva din poza aia, am ceva-ceva din valorile pieselor, dar nu prea sunt sigur, si la cablaj am o idee de desen, dar iar......e destul de vagDaca ai ceva mai concret, impartaseste te rog....eu unul ti-as fi f recunoscator iti cant, iti recit o poezie, ce vrei tu Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 Nu stiu detalii despre proiectul lui eliot, este foarte asemanatoare cu cel pe care l-am pus eu, atat am vazut si stiu Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 dar in loc de 2sk sau 2sj nu se poate pune irfp?ca sunt mai ieftinesau irf? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 La ala din pacate nu poti pune Link spre comentariu
Vizitator DJ_tymy Postat Februarie 6, 2005 Partajează Postat Februarie 6, 2005 apropo de acet ampliicator intr-un post mai vechi margarit2001 a spus ca a inlocuit 2sk-urile cu IRF540 si IRF9540 si a mers foarte bine.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Nu zic nu, probabil sa mearga dar nu o sa ai performantele initiale. Link spre comentariu
Vizitator alyen Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 pai vasile yo sunt mic si pitic si vreau sa invatde ex:in schema originala e folosit 2sj201de ce nu se poate folosi irfp240 sau irf640ca la parametri mie mi se par superiori 2sj-uluisau cel putin asa am vazut in datasheeturi Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 sa fi sanatos, aia sunt laterali Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum