Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decizie amplificator cu Mosfet-uri!!!!

mosfet

Postări Recomandate

Am zeci de scheme de amplificatoare cu mosfet-uri, si nu ma pot decide pe care sa o fac!!!!!!!!!!! :x Nu prea sunt genul care experimenteaza, probeaza, schimba........asa ca nu prea se pune problema sa le iau pe toate la randTrebuie sa profit de pe urma experientei voastre, si sa imi spuneti pe care sa-l aleg.Vreau in primul rand fidelitate, sa se aude clar, curat, limpede......ati inteles ideea, ca si putere, maxim 100W pe canalPana acum am mers pe integrate, dar mi s-a acrit de ele!!!!!Si sa nu fie aberant de scump

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• roby_m

6

• mosfet

4

• margarit2001

3

• Purple

1

Top autori în acest subiect

Am gasit unul SUPER, cu 2sj si 2sk, e unul dintre cele mai apreciate amp-uri, doar ca autorul isi pastreaza destul de bine secretul, si nu publica toate detaliile si sunt plin de draci, si am si gasit tranzistoarele cam la 400k perechea

Link spre comentariu

Valorile componentelor si cablajul; am incercat eu sa ghicesc ceva din poza aia, am ceva-ceva din valorile pieselor, dar nu prea sunt sigur, si la cablaj am o idee de desen, dar iar......e destul de vagDaca ai ceva mai concret, impartaseste te rog....eu unul ti-as fi f recunoscator :d iti cant, iti recit o poezie, ce vrei tu

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator alyen

pai vasile yo sunt mic si pitic si vreau sa invatde ex:in schema originala e folosit 2sj201de ce nu se poate folosi irfp240 sau irf640ca la parametri mie mi se par superiori 2sj-uluisau cel putin asa am vazut in datasheeturi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări