djvas Postat Decembrie 8, 2021 Partajează Postat Decembrie 8, 2021 Acum 19 ore, Traian B a spus: Daca eventual stie cineva, astept raspunsul aici... chiar sunt curios... Imi incerc eu norocul... desi nu vreau sa scriu prea multe si nici nu stiu daca am dreptate. Daca privim functia matematica a semnalului dreptunghiular perfect si incercam in viata reala ( electronica ) asha ceva o sa dam la un moment dat de DIVISON BY ZERO Link spre comentariu
Hoffmann Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 (editat) Legat de răspunsul la undă pătrată(sqw). https://diyaudioheaven.wordpress.com/tutorials/how-to-interpret-graphs/squarewave-and-impulse/ https://sound-au.com/articles/squarewave.htm În lumina trimiterilor de mai sus. Cu greu o configurație SE răspunde de această manieră la 40Hz undă pătrată. De regulă răspunde așa Culmea, oscilogramele 40Hz prezentate țin de același amplificator cfg.SE (căruia i sa adus "ușoare" modificări, a fost reconstruit păstrând structura tubul final și transformatoarele). LE Osciloscopul din imagini integral tuburi X/Y doar blocul de alimentare semiconductori. Editat Decembrie 10, 2021 de Hoffmann Link spre comentariu
KISS Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Ala din poze e osciloscopul lui ''nea Vali''. Link spre comentariu
simson Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 Cu greu o configurație SE răspunde de această manieră la 40Hz undă pătrată Vazand si a doua oscilograma si precizarea facuta, presupun ca s-a utilizat o reactie Quad sau UL, eventual combinat cu inchiderea buclei. Link spre comentariu
Hoffmann Postat Decembrie 10, 2021 Partajează Postat Decembrie 10, 2021 (editat) Acum 4 ore, simson a spus: ..., eventual combinat cu inchiderea buclei. Prima oscilogramă din colaj bucla deschisă, a doua "combinat cu închiderea buclei", a treia sigur știi dumneata ce reprezintă(a treia formă de undă conduce la obținerea răspunsului din a doua oscilogramă). A doua oscilogramă certifică răspunsul la 20Hz-sinus fără probleme(chiar dacă în oscilogramă avem vizualizat răspunsul la 40Hz-sqw). Editat Decembrie 10, 2021 de Hoffmann Link spre comentariu
darius_bv Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Si eu ma bucur ca sunteti din nou aici! Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum