Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu KT120

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 19 ore, Traian B a spus:

Daca eventual stie cineva, astept raspunsul aici... chiar sunt curios...

Imi incerc eu norocul... desi nu vreau sa scriu prea multe si nici nu stiu daca am dreptate.

Daca privim functia matematica a semnalului dreptunghiular perfect si incercam in viata reala ( electronica ) asha ceva o sa dam la un moment dat de DIVISON BY ZERO

Link spre comentariu

Legat de răspunsul la undă pătrată(sqw).

https://diyaudioheaven.wordpress.com/tutorials/how-to-interpret-graphs/squarewave-and-impulse/

https://sound-au.com/articles/squarewave.htm

În lumina trimiterilor de mai sus.

Cu greu  o configurație SE răspunde de această manieră la 40Hz undă pătrată.

2.jpg

De regulă răspunde așa

3.jpg

Culmea, oscilogramele 40Hz prezentate țin de același amplificator cfg.SE (căruia i sa adus "ușoare" modificări, a fost reconstruit păstrând structura tubul final și transformatoarele).

LE Osciloscopul din imagini integral tuburi X/Y doar blocul de alimentare semiconductori.

Editat de Hoffmann
Link spre comentariu

Cu greu  o configurație SE răspunde de această manieră la 40Hz undă pătrată

Vazand si a doua oscilograma si precizarea facuta, presupun ca s-a utilizat o reactie Quad sau UL, eventual combinat cu inchiderea buclei.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, simson a spus:

..., eventual combinat cu inchiderea buclei.

Prima oscilogramă din colaj bucla deschisă, a doua "combinat cu închiderea buclei", a treia sigur știi dumneata ce reprezintă(a treia formă de undă conduce la obținerea răspunsului din a doua oscilogramă).

A doua oscilogramă certifică răspunsul la 20Hz-sinus fără probleme(chiar dacă în oscilogramă avem vizualizat răspunsul la 40Hz-sqw).

4.jpg

Editat de Hoffmann
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări