Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu KT120

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 25 minute, validae a spus:

Eu v-aș recomanda amândorura (DANO și Faust2018) să vă vedeți fiecare de topicul lui, nu mai băgați bățul prin gard pe topicul celuilalt.Nu știu exact care a început cu asta, dar știu exact că amândoi veți avea de pierdut dacă mai continuați așa...

Pe celălalt topic eu am făcut referiri tehnice, pentru că nu prea bat cu realitatea. 

Acum 39 minute, DANO a spus:

a murit total acest amplificator?:56 am crezut ca, cand o sa termin al meu amplif o sa pot face o comparatie a rezultatelor mele cu unele ale unui guru :84

Din păcate am alte comenzi de onorat, una chiar mare, ăsta este în stand-by, mai am câteva în stand-by. 

Termină tu ampul și le putem compara când este gata al meu. 

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

am primit cadou doua KT120 de sfintii M&C si as avea nevoie pt a finaliza un proiect de trafuri de iesire.

am nevoie de sfatul dumneavoastra; aceste trafuri toroidale ar merita cumparate?; https://www.tme.eu/ro/details/ttg-kt88se/transformatoare-toroidale/toroidy/. sau ramin la bobinarea celor doua trafuri rusesti pe miez TC90 de alimentare a tv  dianant 220(rusesc in fapt)

multumesc

Link spre comentariu
1 oră în urmă, misu ploiesteanu a spus:

aceste trafuri toroidale ar merita cumparate?; https://www.tme.eu/ro/

Vedeti ca azi pana la ora 24 la Tme este reducere de pret, Black Friday, am primit mesaj de la ei. 

Pe 26 noiembrie 2021 între orele 0:00 şi 24:00 (CET), clienţii noştri pot beneficia de un discount de până la 15%!*

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Nu se pune problema în acest mod  "Toroidy pot doar 40".

Ce treaba are sula cu prefectura ?(disipația maximă suportată la anod KT120 cu puterea toroidy 40VA)

În cazul de față contează ce curent suportă în primar transformatorul.

https://www.tme.eu/ro/details/ttg-kt88se/transformatoare-toroidale/toroidy/

Curent maxim 250mA

Ce să facă cu OT-PSE (Parallel Single Ended 1.5kΩ) ?!

Mișu a precizat două tuburi KT120, nu cred că este dispus să construiască un amplificator mono.

Editat de Hoffmann
Link spre comentariu

de acord , dar prea mult pentru mine, am un pp cu el 34 pe care il rebilduiesc acum, socluri ceramice etc, mofturi,,,:reytre

ca romanul , tot cochetez cu bobinarea, oare un TC  90(duble C traf de Kashtan sau diamant 220) ar fi suficent ca sectiune pt un SE cu KT120?

Editat de misu ploiesteanu
Link spre comentariu

Mai mult decat suficient daca va satisface doar 120 Hz frecventa minima redata la puterea maxima sau si 40Hz frecventa minima redata dar la puterea de 2W. Am dat cifre doar ptr. exemplificare fara calcule.

Link spre comentariu

Tc 90 au 90 W ,tole de calitate ,la ce scumpe sunt firele de bobinaj ,mai bine luați ceva gata....plus o grămadă de timp ,mașina de bobinat....

Pt calculul trafului nu știu dacă găsiți  exact cele referitoare la miez....

Am și eu 4 buc in așteptare...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări