Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SE cu KT120

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio
Acum 17 minute, valderama a spus:

EF806S conexiune ca trioda

scrie in germana si engleza  g2 conectata la anod si g3 conectata la catod

Nu vad sa stea scris pentru conexiunea trioda g2 si g3 conectate la catod

Corect ! :rade: este un " a " acolo care chiorul nu il vede mereu , mă si miram ....cum dracu să conectezi g2 la k :hdgfhgdf

Redeseneze mâine schema și ....mai bag una ....la fel de proastă :57

Editat de viobio
Link spre comentariu

daca cuplam grupul RC (la care faceti trimitere) paralel peste sarcina din anod prima trioda intelegeati rolul ?

(sarcina din anod prima trioda 2 X 180K serie...,atat alte valori se deduc bine mersi dupa pricepere)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Ar trebui date valorile rezistentei anodice, ale grupului RC si din circuitul de RN pentru o intelegere mai buna, probabil grupul RC mareste stabilitatea si previne eventualele oscilatii

Link spre comentariu
Vizitator viobio
1 oră în urmă, valderama a spus:

"mai in spate"....

nu inteleg , poti modifica pe schema

vad in clar sugestia

Cred că se refera la rezistența care este montată în serie cu condensatorul care asigura separarea galvanica la ieșirea din al doilea etaj de amplificare, rezistenta din grila tubului repetor catodic. 

Link spre comentariu

Doamne Dumnezeule cat esti de meticulos dar si orgolios ! Apreciez !!!:aplauze

Poate cineva sa mai completeze?

Lectie !

Am sustinut de curand un concurs de angajare . Mi-ar fi facut mare placere sa am un examinator ca valderama sau lazaroiu !Concurs castigat pe primul loc dar...cum spuneam.Putin dezamagit.:26Nu vreau sa fiu partinitor , sunt multi membri care ar trebui nominalizati dar poate varsta:reytre

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Eu v-aș recomanda amândorura (DANO și Faust2018) să vă vedeți fiecare de topicul lui, nu mai băgați bățul prin gard pe topicul celuilalt.Nu știu exact care a început cu asta, dar știu exact că amândoi veți avea de pierdut dacă mai continuați așa...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări