Vizitator viobio Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 (editat) Acum 17 minute, valderama a spus: EF806S conexiune ca trioda scrie in germana si engleza g2 conectata la anod si g3 conectata la catod Nu vad sa stea scris pentru conexiunea trioda g2 si g3 conectate la catod Corect ! este un " a " acolo care chiorul nu il vede mereu , mă si miram ....cum dracu să conectezi g2 la k Redeseneze mâine schema și ....mai bag una ....la fel de proastă Editat Ianuarie 8, 2019 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 cam astea pot fi tensiunile pentru schema din pagina 1 sa nu aud de copy/paste ( America a fost descoperita Amerigo Vespucci Cristofor Columb ) Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Nu inteleg rolul condensatorului cuplat la masa in serie cu rezistenta de grila din a doua sectiune de trioda din primul tub. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 (editat) daca cuplam grupul RC (la care faceti trimitere) paralel peste sarcina din anod prima trioda intelegeati rolul ? (sarcina din anod prima trioda 2 X 180K serie...,atat alte valori se deduc bine mersi dupa pricepere) Editat Ianuarie 9, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
simson Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Asa da, realizeaza o corectie de faza...a cazut fisa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Ar trebui date valorile rezistentei anodice, ale grupului RC si din circuitul de RN pentru o intelegere mai buna, probabil grupul RC mareste stabilitatea si previne eventualele oscilatii Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Frumoasa schema ! Cred totusi ca rezistentei din g driver ii statea mai bine "mai in spate".... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 "mai in spate".... nu inteleg , poti modifica pe schema vad in clar sugestia Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 1 oră în urmă, valderama a spus: "mai in spate".... nu inteleg , poti modifica pe schema vad in clar sugestia Cred că se refera la rezistența care este montată în serie cu condensatorul care asigura separarea galvanica la ieșirea din al doilea etaj de amplificare, rezistenta din grila tubului repetor catodic. Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Adica asa ma gandeam eu Gridstopper. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 (editat) se poate configura si asa KT120-SE (evident KT120 nu necesita atac in curent gc) sau cine doreste clasic-clasic utilizeaza doar o tetroda de castig mare 6Э5П/ 6Э6П (S 30mA/V) si cu asta basta http://www.kontest.ru/datasheet/unkn0wn/6e5p.pdf Editat Ianuarie 12, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gheo23 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Doamne Dumnezeule cat esti de meticulos dar si orgolios ! Apreciez !!! Poate cineva sa mai completeze? Lectie ! Am sustinut de curand un concurs de angajare . Mi-ar fi facut mare placere sa am un examinator ca valderama sau lazaroiu !Concurs castigat pe primul loc dar...cum spuneam.Putin dezamagit.Nu vreau sa fiu partinitor , sunt multi membri care ar trebui nominalizati dar poate varsta 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 13, 2019 Partajează Postat Ianuarie 13, 2019 (editat) nu chiar doar o sugestie sau curiozitate, un "rebus" electonic cu multiple rezolvari Editat Ianuarie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
DANO Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 a murit total acest amplificator? am crezut ca, cand o sa termin al meu amplif o sa pot face o comparatie a rezultatelor mele cu unele ale unui guru Link spre comentariu
validae Postat Mai 24, 2019 Partajează Postat Mai 24, 2019 Eu v-aș recomanda amândorura (DANO și Faust2018) să vă vedeți fiecare de topicul lui, nu mai băgați bățul prin gard pe topicul celuilalt.Nu știu exact care a început cu asta, dar știu exact că amândoi veți avea de pierdut dacă mai continuați așa... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum