iuliantv Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 salutare televizorul din titlu a ramas fara telecomanda,sa pierdut,clientul inca are garantie la el,nu-l pot desface sa vad mainboardul,dar dupa carcasa ,conectica si menu e un vortex 32ck600 dar nu merge aceasta telecomanda de vortex,mainul pare a fi tp s506 pb818 ,am incercat cateva coduri de tp s506 fara rezultat,co o telecomanda ce cauta automat coduri gbs mfy nu a schitat nici un gest,am vazut ceva mainuri de zanussi,manta,neo,utok dar coduri pentru aceste tv-uri nu am gasit,am avut o baza de date cu multe in ale electronicii dar colegul a reusit sa o formateze,deci ceva coduri,mfy gbs a incercat cineva pe acest tv va multumesc https://www.pret-info.ro/televizor-led-vivax-imago-32-82-cm-led-tv-32le91-hd-ready-calitate-si-stil/ Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Iulian, incearca MFY 2643 ... Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 Acum 4 ore, tehtronics a spus: Iulian, incearca MFY 2643 ... ms merg mai toate functiile ok,dar on off nu face cu nici o tasta nici cu tasta shift Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 (editat) Atunci va merge sigur... MFY 1060(95% din functiile de baza) Editat Ianuarie 6, 2019 de tehtronics Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 merge si on off acum,dar nu merge av,dar nu-i problema clientul doar pe partea de tv il foloseste,va multumesc de ajutor, un an nou fericit cu multe bucurii si impliniri,sanatate,si multi bani Link spre comentariu
tehtronics Postat Ianuarie 6, 2019 Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 MFY doar atat stie... Daca vrei tot, atunci doar cu BRAVO. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2019 ,nu multumesc .omul nu e interesat decat de tv toate cele bune Link spre comentariu
Vizitator tasedoru78 Postat Februarie 25, 2019 Partajează Postat Februarie 25, 2019 Salut as dori si eu un cod de Longer pt un led Manta led 1501 daca nu va suparati va multumesc anticipat Link spre comentariu
tehtronics Postat Februarie 26, 2019 Partajează Postat Februarie 26, 2019 Vezi daca misca ceva 02483 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum