Vizitator Cristel_DC Postat Iulie 21, 2007 Partajează Postat Iulie 21, 2007 imi cer scuze da nu mai aveam bateriemai aveam 5 min din bateria d la laptop k mi s-o stricat incarcatorulas dori si io specificatiile d la un dif de 12" marca BM model 1206 400w-600wmax dubla bobina de 2 X 4ohmi vreau sa imi fak un subwoofer si as dori sa siti cat de mare sa fie cutia cati litrii mi-ar trebuiio as zice ca vreo 61 cum am calculat io l=35,L=35 , h=50 pal 18mmcine ma poate ajuta cu ceva lamuriri i rana indatorat Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Sa facut curat in topicDifuzoarul ala merge destul de bine intr-o incinta de vro 50 litrii inchisa Link spre comentariu
Vizitator slick89 Postat Noiembrie 24, 2007 Partajează Postat Noiembrie 24, 2007 Am si eu unul la fel si sunt in aceasi situatie k tine..... in topicul meu mi s a spus acelasi lucru.....incinta inkisa de 50 litri si dak nu esti multumit poti oricand sa o faci BR..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum