Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blocuri UUS românești

dacos

Postări Recomandate

La mulți ani! Aș avea nevoie de blocuri UUS din radiouri românești din diverse motive. Am câteva descompletate de pe care am luat bobine, trimeri. Îmi trebuie altele pentru experimentat cu diverse capacități și tranzistori (având ca reper articolul din Tehnium pentru convertit la CCIR)...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dacos

7

• Toni Marginean

2

• legionaru

2

• vio2007

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ba da, doar ca eu nu am intalnit. Am văzut pe forum la un moment dat poze cu blocul dintr-un Gloria pentru export, iar proprietarul a spus că valorile sunt cele din articolul Tehnium cu modificarea blocului OIRT. 

Link spre comentariu

Am înțeles. Nu am pus mâna pe așa ceva. Aparate auto am desfăcut doar un Rally. 

Modelul pe care îl urmăresc este cel din atașament. L-am găsit în Gloria, Bucur, Mondial, Club... Sigur mai sunt și altele, dintre cele care nu au avut ultrascurtele vărsate pe placa de bază...

100_4535.JPG

Link spre comentariu
On 1/6/2019 at 10:58 AM, Toni Marginean said:

Dar direct CCIR nu-s ok?

Se refera la radiocasetofoanele auto de dupa 1990,care aveau UM si UUS.Pe aceeasi placuta era si condensatorul variabil miniatura,etajul AFI si amplificatorul de JF,

de obicei cu TDA 2003 sau stereo cu TDA2005,TDA2009.Partea de radio si frecventa intermediara era cu integrat ,ceva asemanator cu blocurile UUS-CCIR

pezentate aici  https://www.kn34pc.com/construct/v_terziev_meridian_chassis.html.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...
Vizitator Marin Nicolae
La 16.03.2019 la 19:17, legionaru a spus:

Daca mai este valabil... am 3 module uus identice, de gloria.

Poate mai aveti un modul uus de gloria ? Sunt din Curtea de Arges

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări