Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol de lipit performant

Postări Recomandate

Nu conteaza atat de mult faptul ca se depaseste un pic suprafata de contact transversala(pt. ansa de 10mmp)....are suficienta zona de contact pe partea longitudinala... se pot face filete M5 in bara si capat liber12-13mm.... asta ca sa se previna deformarea barei in timp.... 

Link spre comentariu

No pana la urma l-am decalit intrucatva... si l-am format dupa pofta inimii in cateva ore de trudit, ca tot e foarte tare. Poate maine reusesc sa dau gaurile si sa bag suruburile.

Secundarul asta mi se pare prea bombastic, poate totusi un pic e supradimensionat.

Mai am de plantat 2 borne pentru iesirile primarului, bobinat si... gata.

O carcasa oi incropi eu cumva.

20191127_205214.jpg

20191127_205206.jpg

Editat de cosmin ardelean
Link spre comentariu

N-am vazut mai demult chestia cu decalirea!Sa tineti minte ce va precizez acum.Cuprul se decaleste prin incalzire,preferabil la rosu si apoi racire brusca in apa!! Se face ca "mamaliga",exagerez putin.In timp isi revine la duritatea initiala.,Asa indoiam tevi de cupru fi10 pentru instalatia sanitara,pe vremea lui Ceasca.Am prins-o si eu de la un meserias batran.

Link spre comentariu

Chestia cu decalitul am facut-o personal.Am indoit,curbat,teava in maini! Posibil sa nu fi fost,la dvs,incalzita suficient.

Imi pare rau ca nu am putut sa va ajut cu niste platbanda.Am pus intr-o maghernita un mosor intreg.Nu stiu exact sectiunea.E de la un traf industrial forta.Din pacate starea mea de sanatate nu-mi permite acum sa "sap"efectiv intr-un maldar de cca 2 m inaltime,de vechituri...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări