Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol de lipit performant

Postări Recomandate

Deja ia forma traf-ul. Mai am de facut doar separatorul dintre primar si secundar, dar numai dupa ce e gata secundarul, sa stiu exact unde ii e locul.

Domnul Flomar, imi spuneti si mie cu ce ati reusit sa faceti decupajele alea (pentru fixare capete) asa inguste? Burgiu de 1,5, apoi luate manual la pila?

20191123_154212.jpg

20191123_154142.jpg

20191123_154154.jpg

Editat de cosmin ardelean
Link spre comentariu

Da, a mers fara probleme cu burghiu si pile.

Daca o sa si functioneze pe cat de bine arata jucaria... va fi tare misto.

20191123_174905.jpg

Spatiul pentru infasurari e 30,5x10mm. Daca bag un separator de 1,5mm si platbanda de 7mm, ramane 22x10mm spatiu pentru primar. Asta inseamna aproximativ 720sp. As putea baga separator din sticlotextolit de 1mm intre primar si secundar? E suficient?

Mai castig vreo 20sp.

Pentru LED ati bobinat cateva spire peste primar sau ati bagat un driver separat la 220v?

Link spre comentariu
1 oră în urmă, cosmin ardelean a spus:

Pentru LED ati bobinat cateva spire peste primar sau ati bagat un driver separat la 220v?

Am scos o priza pe primar....inainte de spira finala cu vreo 6V inapoi....LED-ul a fost alimentat din aceasta tensiune de 6V....nu intereseaza potentialul la care se afla ansamblul LED+ redresare fata de punctul zero....e foarte bine izolat din constructie!

Link spre comentariu

Pot face 10-15 pistoale. :)

Am vorbit cu baietii, o taie cu jet de apa. Taietura aproape perfecta.

Vreau sa las platbanda inca 12cm in fata traf-ului, sa fie ca o copie a traf-ului polonez, la care imi place tare mult platbanda lunga, fata de cel RP. Deci secundarul o sa aiba 10x7x450mm. Cam 200mm intra in traf, iar restul afara.

20191125_164352.jpg

20191125_164413.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări