GEO 53 BN Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 (editat) Scula lui @flomar60 poate fi folosita la remediat cositorit tevile de la cazanul de fiert tuica sau alte remedieri ale cazanului. Si asa cum spunea @Ion_Bumbu poate sa-l foloseasca la sudura-n puncte. Felicitari! Oare contactele intreruptorului nu sint cam firave la curentul care trece prin ele? Un mic montaj cu un triac mai tarisor n-ar fi mai indicat? Zic si eu! Oricum felicitari pentru realizare! Editat Ianuarie 5, 2019 de GEO 53 BN 1 Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 D-le Marcu am amintit chestiunea aia legata de curentul de mers in gol deoarece m-a surprins diferenta intre 230 si 245, dar acum inteleg si este in regula. PS: Chiar am pus link la idex tematic pe sectiune, e prea interesant sa se piarda in multimea de topicuri Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 15 minute, GEO 53 BN a spus: Oare contactele intreruptorului nu sint cam firave la curentul care trece prin ele? Un mic montaj cu un triac mai tarisor n-ar fi mai indicat? Zic si eu! Pentru modul cum am ales eu parametrii trafului un comutator static cu triac ar fi produs probleme pentru ca deforma sinusoida...si traful ar fi intrat in saturatie la tensiuni mai mici decat cele specificate de mine...pe de alta parte nu cred ca era cazul,microcontactul este destul de 'fortos' ...iar traful trage in impuls aprox 1A...acoperitor ,zic eu... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 (editat) Acum 21 minute, GEO 53 BN a spus: Scula lui @flomar60 poate fi folosita la remediat cositorit tevile de la cazanul de fiert tuica sau alte remedieri ale cazanului. Numai cu gandul la tuica stai! Au trecut sarbatorile, las-o naiba de tuica. Pistolul asta se poate folosi la orice in electronica, electrica, s.am.d...unde ai nevoie de putere mai mare de incalzire. Editat Ianuarie 5, 2019 de mac01 2 Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 1 minut, mac01 a spus: Numai cu gandul la tuica stai! Pentru validae- nu e cazul ,lasa pozele acolo...sunt variante din care se pot inspira multi! Model din cel prezentat in pozele matale am facut 3 bucati in decursul timpului...cu exact aceeasi destinatie si tot actionat cu 2 maini...ultimul model l-am facut acum vreo 3 ani ,avea cam 2,5kg se putea actiona si cu o singura mana... 1 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 (editat) Să știi totuși că mi-ai trezit ambiția, să-i fac și eu o carcasă mai bengoasă la al meu, că eu pun mai tot timpul funcționalitatea înaintea aspectului.....dar al meu e urât cu spume față de al tău.Numa să nu-mi treacă cheful, că la partea asta nu stau prea bine, îmi fac planuri și când să mă apuc, ori intervine altceva ori îmi trece cheful de muncă.... Editat Ianuarie 5, 2019 de validae Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 2 minute, validae a spus: Să știi totuși că mi-ai trezit ambiția, să-i fac și eu o carcasă mai bengoasă la al meu.... Atunci sper sa nu te superi daca am o sugestie!...incearca sa reorientezi secundarul,ca in poza de mai jos...carcasa va fi mai ingusta...spor! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Eu am 2 ciocane mari, un "topor" rusesc de ceva sute de W, chiar nu mai stiu cit dar se incalzeste in vreo 10 min insa tine apoi bine de tot temperatura, mai mult din inertie. Celalalt care e tot marisor este un Rothenberger pe gaz, tot stil topor dar cu inertie si mai mare. Nu`s deloc pentru lucruri fine, mai repede tinichigerie sau bare de Cu. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 5 ore, GEO 53 BN a spus: Scula lui @flomar60 poate fi folosita la remediat cositorit tevile de la cazanul de fiert tuica sau alte remedieri ale cazanului. Si asa cum spunea @Ion_Bumbu poate sa-l foloseasca la sudura-n puncte. Felicitari! Oare contactele intreruptorului nu sint cam firave la curentul care trece prin ele? Un mic montaj cu un triac mai tarisor n-ar fi mai indicat? Zic si eu! Oricum felicitari pentru realizare! Colegul nostru este din Segarcea, din amintirile mele, pe acolo vinul e la putere! Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Acum 9 minute, Marele Savant a spus: Colegul nostru este din Segarcea, din amintirile mele, pe acolo vinul e la putere! 1 Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Ce scula misto si-a tras @flomar60 , foarte tare ! Aparat de sudura in puncte se mai poate face si din transformator de cuptor cu microunde, cum e asta de aici. Link spre comentariu
nel65 Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 La 05.01.2019 la 20:45, Marele Savant a spus: Colegul nostru este din Segarcea, din amintirile mele, pe acolo vinul e la putere! Eu l-am si gustat ,confirm calitatea buna a vinului de Segarcea Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 14, 2019 Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) Coniacul ... daca s - o mai face , pe vremuri Casa Regala era printre beneficiari ... si protocolul de la Externe . Foarte apreciat ( in vremea razboiului ) de fostii aliati ( si actualii inamici ) . Adica Germania ... Editat Ianuarie 14, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 CITAT: -bobinaj primar - 860 sp cu conductor de 0,55mm diametru cu izolatie -rezistenta ohmica primar-11 ohmi Ai pastrat nr de spire din fabrica? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 (editat) Era bine să utilizaţi butonul de citare al platformei, eventual să puneţi şi @flomar60 la început, pentru ca să fie notificat respectivul că cineva l-a citat şi să găsească topicul cu pricina.Acest topic fiind de prin Ianuarie... Editat Noiembrie 8, 2019 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum