flomar60 Postat Ianuarie 30, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 Salutari! In acest moment am 2 prototipuri in lucru care lucreaza f. bine in aprox. 5 secunde nu roseste ansa de 10mmp ci o albeste! Dar sunt destul de grele, undeva la 2 kg! Acum am inceput lucrul la al 3-lea prototip care va fi ceva mai usor.... din pacate nu cred ca voi ajunge la o forma finala mai devreme de luna martie! Iar prima lucrare finalizata va fi oferita colegului mac01 pentru ca a fost primul care și-a exprimat dorința de a avea un astfel de pistol! Deci, daca mai aveti rabdare, se rezolva.... Toate cele bune! 1 Link spre comentariu
CIBY2 Postat Ianuarie 30, 2020 Partajează Postat Ianuarie 30, 2020 La 29.01.2020 la 17:40, cosmin ardelean a spus: Au venit suruburile! Sunt salvat. Se pare ca au cap de tip Corona Wuhan! Ai avut curaj sa pui mana pe ele? Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 31, 2020 Partajează Postat Ianuarie 31, 2020 Dupa ce le-am dezinfectat. Oricum sunt plecate de-acolo cu mult inainte de corona. 2 Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Perfect au potrivit suruburile. Cand voi avea timp o sa-l mai finisez putin si gata. E ce mi-am dorit. 2 Link spre comentariu
CIBY2 Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Un lac negru auto si apoi unul incolor cu duritate mare. Cine o sa-l vada n-o sa te creada ca e iesit din mana ta. 2 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 2, 2020 Partajează Postat Februarie 2, 2020 Acum 12 ore, CIBY2 a spus: Un lac negru auto si apoi unul incolor cu duritate mare. Cine o sa-l vada n-o sa te creada ca e iesit din mana ta. Că bine zici bădie... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 20, 2020 Partajează Postat Februarie 20, 2020 Se mai poate lucra si asa,adica dupa modelul din poza... Din anunt de pe olx "vand pistol comunist"... Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Februarie 29, 2020 Partajează Postat Februarie 29, 2020 (editat) Prima sarcina mai serioasa pentru pistol: O pompa de motorina decapsata si lipita la loc. Pare ea mica dar are 500gr. de fier. Cu pistolul de 100w nu aveam nicio sansa. Pistolul asta a incalzit perfect exact zona vizata si a grunduit-o instant. In rest, am putut s-o tin cu mana. Editat Februarie 29, 2020 de cosmin ardelean Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 din montaj de la bec economic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum