Nostalgic Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Cu ajutorul unei filiere se pot face suruburi de orice dimensiune cînd nu am gasit de lungimea ce-mi trebuia le-am confectionat. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 15, 2020 Partajează Postat Ianuarie 15, 2020 Stiu ca se poate, dar e mai greu cu capul surubului. Ramanea ca ultima optiune Astea de la TME sunt exact ca si cele 2 din maner, cap rotund cu imbus de 2,5 in el. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 N-a iesit combinatia cu magazinul. I-a fost frica sa nu ramana pe stoc cu restul. Stiti sigur ca ar fi in Hornbach? Sa trimit pe cineva sa imi caute in Bucuresti. Sau mai sunt magazine de genul, care ar avea specialitati de-astea? Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 21, 2020 Partajează Postat Ianuarie 21, 2020 (editat) Nu au...am fost zilele trecute in Hornbach....m-am inselat....scuze. Cea mai lunga dimensiune la suruburile M3 este de 30mm. In schimb au tija filetata la 1m lungime.... Editat Ianuarie 22, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 dintr-un cui de 3/70 mm se poate face un șurub în capul cuiului se face o crestătură pentru șurubelniță. 1 Link spre comentariu
CIBY2 Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 (editat) De ce nu le confectionezi din teava de antena telescopica? Cauti un segment cu diametrul interior de 3 mm, intr-o parte bagi un surub de 3 cu ce capat doresti tu, in cealalalta parte alt surub cu capatul taiat. Le cositoresti si gata surubul de 60. La un capat ai capul de surub iar la celalalt partea filetata cu lungimea pe care o consideri necesara. Diametrul exterior al tevei nu va fi mai mare de 3,5 mm si nu cred ca nu va putea fi integrata in designul carcasei. Editat Ianuarie 23, 2020 de CIBY2 Link spre comentariu
UDAR Postat Ianuarie 23, 2020 Partajează Postat Ianuarie 23, 2020 Dezmembrând ceva vechituri am găsit 5 bucați de 55 mm fără cap , 57 mm total - cap drept pentru șurubelniță lată . Nu sunt filetate pe toată lungimea dar, din păcate, se pare că doar ultimii 3-4 mm din șurub au filetul în stare bună . Dacă ajută le ofer cu drag. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 (editat) Multumesc, deocamdata nu. Daca nu prea au filetul sanatos, nu ma ajuta. Si 55 e cam la limita. Ciby, e interesanta constructia, o sa am in vedere daca nu ma descurc. Intre timp am trimis pe cineva in Hornbach, Leroy Merlin si Brico Depot. Nici vorba de suruburile astea. Poate am noroc sa vina suruburile de inox din China, comandate acum o luna. Editat Ianuarie 24, 2020 de cosmin ardelean Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Salutari! "Incitat" de cautarile dvs fara succes ,am rascolit si eu prin colectie...si,am gasit 2 bucati de M3 de 75mm lungime din alama....daca va sunt necesare, le daruiesc cu mare placere! Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Multumesc. Daca mai erau inca 2, era bine. Doar cu doua nu ma descurc. Mai astept pana gasesc 4 identice. Azi am mai comandat un pachet de 10 bucati in china. Unul din doua tot o sa vina. Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 (editat) Cumperi o tija filetata, pui piulite pe ea sa n-o strici, o prinzi in menghina, o bati in cap cu ciocanul pana o turtesti la o forma placuta ochiului, ii tai un canal in cap pentru surubelnita cu un biax mic sau o panza de bonfaier si gata surubul. La pila finisezi capul. Ai facut matale din rahat bici cu carcasa aia si te cramponezi la patru suruburi? Pana vin suruburile din china...te plictisesti de atata asteptat. Daca ai fi paralel cu mecanica parca as mai intelege...dar observ ca esti artist...deci?! Editat Ianuarie 25, 2020 de mac01 1 Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Deocamdata sta fara probleme in tijele bagate fortat prin gauri. Si mai tin si cele 2 suruburi din maner. Deci se poate lucra linistit cu el. E doar o chestie de design si siguranta cu inca 4 suruburi. De-aia mai pot astepta... Link spre comentariu
BRANCA Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Apropo de tije filetate zincate M3.Bricodepot are asa ceva.Uitati-va pe net.Problema e sa fie in magazinul de langa dvs. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Aici in oras avem doar Dedeman si ceva magazine mici de suruburi. Asa ca mai stau in standby. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Ianuarie 29, 2020 Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Au venit suruburile! Sunt salvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum