Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pistol de lipit performant

flomar60

Postări Recomandate

N-a iesit combinatia cu magazinul. I-a fost frica sa nu ramana pe stoc cu restul.

Stiti sigur ca ar fi in Hornbach? Sa trimit pe cineva sa imi caute in Bucuresti. Sau mai sunt magazine de genul, care ar avea specialitati de-astea?

Link spre comentariu

Nu au...am fost zilele trecute in Hornbach....m-am inselat....scuze.

Cea mai lunga dimensiune la suruburile M3 este de 30mm. In schimb au tija filetata la 1m lungime....

Editat de mac01
Link spre comentariu

De ce nu le confectionezi din teava de antena telescopica? Cauti un segment cu diametrul interior de 3 mm, intr-o parte bagi un surub de 3 cu ce capat doresti tu, in cealalalta parte alt surub cu capatul taiat. Le cositoresti si gata surubul de 60. La un capat ai capul de surub iar la celalalt partea filetata cu lungimea pe care o consideri necesara. Diametrul exterior al tevei nu va fi mai mare de 3,5 mm si nu cred ca nu va putea fi integrata in designul carcasei.

Editat de CIBY2
Link spre comentariu

Dezmembrând ceva vechituri am găsit 5 bucați de 55 mm fără cap , 57 mm total  -  cap drept pentru șurubelniță lată  . Nu sunt filetate pe toată lungimea dar, din păcate, se pare că doar ultimii 3-4 mm din șurub au filetul în stare bună . Dacă ajută le ofer cu drag.

Link spre comentariu

Multumesc, deocamdata nu. Daca nu prea au filetul sanatos, nu ma ajuta. Si 55 e cam la limita.

Ciby, e interesanta constructia, o sa am in vedere daca nu ma descurc.

Intre timp am trimis pe cineva in Hornbach, Leroy Merlin si Brico Depot. Nici vorba de suruburile astea.

Poate am noroc sa vina suruburile de inox din China, comandate acum o luna.

Editat de cosmin ardelean
Link spre comentariu

Salutari!

"Incitat" de cautarile dvs fara succes ,am rascolit si eu prin colectie...si,am gasit 2 bucati de M3 de 75mm lungime din alama....daca va sunt necesare, le daruiesc cu mare placere!

IMG_1803 (FILEminimizer).JPG

Link spre comentariu

Multumesc. Daca mai erau inca 2, era bine. Doar cu doua nu ma descurc. Mai astept pana gasesc 4 identice.

Azi am mai comandat un pachet de 10 bucati in china. Unul din doua tot o sa vina.

Link spre comentariu

Cumperi o tija filetata, pui piulite pe ea sa n-o strici, o prinzi in menghina, o bati in cap cu ciocanul pana o turtesti la o forma placuta ochiului, ii tai un canal in cap pentru surubelnita cu un biax mic sau o panza de bonfaier si gata surubul. La pila finisezi capul.

Ai facut matale din rahat bici cu carcasa aia si te cramponezi la patru suruburi? Pana vin suruburile din china...te plictisesti de atata asteptat. Daca ai fi paralel cu mecanica parca as mai intelege...dar observ ca esti artist...deci?!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Deocamdata sta fara probleme in tijele bagate fortat prin gauri. Si mai tin si cele 2 suruburi din maner.

Deci se poate lucra linistit cu el. E doar o chestie de design si siguranta cu inca 4 suruburi. De-aia mai pot astepta...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări