Romeo Corb Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Cosmin Ardelean de unde santeti ? Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Din Salaj. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Am ceva plastic din capac de motor auto. Asta cred ca e cel mai potrivit material. E si gros, si rezistent la temperaturi inalte. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Excelent material! E un fel de ebonita, dar mult mai rezistent si necasant. Abia pe la 300-350 de grade vad ca se inmoaie, dar totusi greu de modelat. Cam atat am reusit azi dupa masa. Maine continui cu partea din fata si manerul. Apoi il sectionez pe mijloc si ii decupez fante de aerisire pe lateral. La final sper sa-l pot lustrui cumva. Am pozat si cel polonez langa, pentru ca el e modelul, dar va fi o replica mai mare si cu alte prinderi. Editat Decembrie 13, 2019 de cosmin ardelean Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Nu-mi dau seama cum l-ati modelat.Pe calapoade de lemn?"Clasic" foaia se prinde intr-o rama,se incalzeste cu aer cald,si se trage peste un calapod. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Nu. Toate fetele taiate separat, eventual indoite la cald unde a fost necesar, iar apoi marginile sudate. Indoirea merge foarte foarte greu chiar si cu suflanta pe maxim, pentru ca are 4mm grosime si nu cedeaza la caldura. Chiar si asa, se indoaie abia 10-20 grade. La final am polizat sudurile cu tot felul de instrumente. Va place cum iese? Editat Decembrie 13, 2019 de cosmin ardelean Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Artizanat!Felicitari!De la cap "unii mai si muncesc si le iese"... Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 (editat) Tot din acelasi capitol. Mai e mult de finisat, de facut prinderile, buton, lumina, decupat aerisiri, etc. Dar ce-a fost mai greu, a trecut. In mana sta excelent. Editat Decembrie 14, 2019 de cosmin ardelean 3 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Ne oftici, îmi închipui ce ai putea face dacă ai avea toate sculele şi mai ales materialele potrivite.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Esti balaur! Bravo! Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Frumoasa realizare.Laudele nu mai au rost. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Poi unde mai este placerea de a sparge carcasa?(Tman cand ai mai mare nevoie de el ) Felicitari ai nervi de otel si maini de chinez batran neobosit . Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 (editat) Man...esti fenomenal! Dar nu trebuie sa iasa perfect...nu sunt asa de pretentios! Editat Decembrie 14, 2019 de mac01 Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 Felicitari!Sudura cum s-a facut?Incalzire zonala cu aer cald + presare sau incalzire si material adaos?Adaos de care?De regula sunt tije speciale de diverse compozitii. Link spre comentariu
cosmin ardelean Postat Decembrie 14, 2019 Partajează Postat Decembrie 14, 2019 (editat) Multumesc tuturor pentru aprecieri! Sudura s-a facut prin incalzire locala cu un letcon mai puternic si adaos din acelasi material. In acest fel tot corpul a devenit ca turnat, nu cedeaza, oricat l-am torsionat. Cu suflanta doar il amagesc, se inmoaie cat sa-l pot indoi cu patentul. Nu va inchipuiti ca merge modelat in vreun fel prin incalzire, ca orice plastic. Cred ca e si ignifug, n-am reusit sa-i dau foc, face doar bule. Daca aveam un atelier cu de toate, sigur iesea ceva impecabil. Insa chiar si asa, dupa ce voi termina toate detaliile, sunt convins ca va arata mult mai bine. Editat Decembrie 14, 2019 de cosmin ardelean Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum