Nostalgic Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Salut stimati colegi ! Cumpăr acest aparat de măsură polonez poate fi și defect , dar..... NEAPĂRAT , instrumentul indicator trebuie să fie în bună stare. Mulțumesc ! Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 chiar nici-un coleg nu are de vindut asa ceva ? UM11 defect dar cu indicatorul in buna stare? Nu ma tocmesc. Platesc totul . Link spre comentariu
QQme Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 E unul pe OLX dar cam zdrentuit. Link spre comentariu
mojnost Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Are instrumentul pe fir de torsiune si e sensibil la socuri, am lucrat pe vremuri cu asa ceva doar pentru ca masura 1500V si MAVO35 numai 1000 dar in rest cu MAVO ca UNIVO sarea din lagare si-l duceam mereu la un tip la reparat. Stiu ca am unul, il caut si daca dau de el revin. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Mi-a cadorisit un prieten acest avometru nou-nout, dar l-a scapat jos si s-a rupt firul. Imi place de aparat si as vrea sa-l refac. Astept , multumesc . Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 La 08.01.2019 la 11:55, Nostalgic a spus: Mi-a cadorisit un prieten acest avometru nou-nout, dar l-a scapat jos si s-a rupt firul. Imi place de aparat si as vrea sa-l refac. Astept , multumesc . Daca are vreun coleg disponibil asa ceva ,cumpar, cel putin acometrul sa fie in buna stare. Link spre comentariu
Aurel Iosif Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 (editat) https://www.olx.ro/oferta/multimetru-analogic-nou-aparat-masura-control-um11-marca-era-polonia-IDaIgwW.html Editat Februarie 14, 2019 de monday Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 Multumesc colega pentru atentie . eu vreau sa-mi repar aparatul meu ,primit cadou, cu firul rupt.Nu vreau sa cumpar unul intact (cred ca si cel pus la vinzare are firul rupt , dupa cum sta acul).deci: vreau sa cumpar un aparat UM11 cu alte defectiuni dar cu acometrul in buna stare. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 La 14.02.2019 la 19:34, Nostalgic a spus: ..................... vreau sa cumpar un aparat UM11 cu alte defectiuni dar cu acometrul in buna stare. poate are vreun coleg si doreste sa-l vinda. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Aveam eu pe undeva , tras pe dreapta . Daca gasesc , dau de stire . Parca instrumentul este de 10 microamperi , sau pe - acolo ... , 100 kiloohmi \ volt . Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 5, 2019 Autor Partajează Postat Martie 5, 2019 Mulțumesc, aștept cu nerăbdare o veste bună. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 5, 2019 Partajează Postat Martie 5, 2019 Sper sa fie ... Drept este ca nu l - am mai vazut ( nici nu l - am cautat ) de ceva ani ... , n - a fost subiect de interes . Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 22, 2019 Autor Partajează Postat Martie 22, 2019 La 05.01.2019 la 11:29, Nostalgic a spus: Salut stimati colegi ! Cumpăr acest aparat de măsură polonez poate fi și defect , dar..... NEAPĂRAT , instrumentul indicator trebuie să fie în bună stare. Mulțumesc ! Vre'o veste buna de la cineva. Link spre comentariu
Postări Recomandate