Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

UM - 11

Nostalgic

Postări Recomandate

Salut stimati colegi !

Cumpăr  acest aparat de măsură polonez poate fi și  defect , dar..... NEAPĂRAT , instrumentul indicator trebuie să fie în bună stare.

Mulțumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nostalgic

8

• gauss

2

• mojnost

1

• QQme

1

Top autori în acest subiect

Are instrumentul pe fir de torsiune si e sensibil la socuri, am lucrat pe vremuri cu asa ceva doar pentru ca masura 1500V si MAVO35 numai 1000 dar in rest cu MAVO ca UNIVO sarea din lagare si-l duceam mereu la un tip la reparat. Stiu ca am unul, il caut si daca dau de el revin.

Link spre comentariu

Mi-a cadorisit un prieten acest avometru nou-nout, dar l-a scapat jos si s-a rupt firul. Imi place de aparat si as vrea sa-l refac.

Astept , multumesc .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 08.01.2019 la 11:55, Nostalgic a spus:

Mi-a cadorisit un prieten acest avometru nou-nout, dar l-a scapat jos si s-a rupt firul. Imi place de aparat si as vrea sa-l refac.

Astept , multumesc .

Daca are vreun coleg disponibil asa ceva ,cumpar, cel putin acometrul sa fie in buna stare.

Link spre comentariu

Multumesc colega pentru atentie .

eu vreau sa-mi repar aparatul meu ,primit cadou, cu firul rupt.Nu vreau sa cumpar unul intact (cred ca si cel pus la vinzare are firul rupt , dupa cum sta acul).deci:

vreau sa cumpar un aparat UM11 cu alte defectiuni dar cu acometrul in buna stare.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 14.02.2019 la 19:34, Nostalgic a spus:

.....................

vreau sa cumpar un aparat UM11 cu alte defectiuni dar cu acometrul in buna stare.

poate are vreun coleg si doreste sa-l vinda.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 05.01.2019 la 11:29, Nostalgic a spus:

Salut stimati colegi !

Cumpăr  acest aparat de măsură polonez poate fi și  defect , dar..... NEAPĂRAT , instrumentul indicator trebuie să fie în bună stare.

Mulțumesc !

Vre'o veste buna de la cineva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări