Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

2SK2500

mac01

Postări Recomandate

Imi trebuie urgent tranzistorul asta...in weekend-ul acesta maine cel tarziu sambata. Sau inlocuitorul lui IXFH52N30P,  FFDH5500. FFDH5500-F085.

Ma deplasez personal la ridicarea lui...nu conteaza daca-i nou sau vechi...bun sa fie. In Bucuresti sau prin imprejurimi.

Ofer;

Pe original (2SK2500)

30 lei-folosit

40 lei nou.

Pe inlocuitor 20 lei.... indiferent daca-i folosit sau nu.

Ma intereseaza in mod special in acest weekend...ca saptamana viitoare il gasesc de cumparat la Protehno. 

Daca aveti prin cutiile cu maimute asa ceva, va astept cu un raspuns...aici sau prin mesaj privat.

Multumesc.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

4

• misuraelectronic

3

am  pe  stoc  originale  noi , no  problem ,  dar  cum  sa  vi le  trimit ?  ca  doar  n-o  sa  veniti   astazi  pina  la  buzau  sa  le  luati ...

daca  suportati  pina  luni  sau  marti ,  atunci  vin  eu  la  bucuresti  si  ne  putem  intilni  undeva ,  face-to-face ...

Link spre comentariu

OK...atunci daca sunt originale merita asteptarea.

In caz ca nu ajungeti in Bucuresti va rog sa-mi comunicati si sa-mi trimiteti un cont la o banca unde va pot depune costul pieselor. Apoi trimiteti piesele printr-un curierat rapid...in niciun caz posta romana...astept mult la posta. Plata curieratului o fac la ridicarea pieselor.

Multumesc.

Editat de mac01
Link spre comentariu

in  cazul  de  fatza ,  curierul  voi  fi  chiar  eu .  dupa  cum  am  scris  mai  sus ,  vin  la  bucuresti  luni  sau  marti .  lasati-mi  tf  dvs  pe  pm ,  ca  sa  va  pot  contacta  ...:rzb

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări