mac01 Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 (editat) Imi trebuie urgent tranzistorul asta...in weekend-ul acesta maine cel tarziu sambata. Sau inlocuitorul lui IXFH52N30P, FFDH5500. FFDH5500-F085. Ma deplasez personal la ridicarea lui...nu conteaza daca-i nou sau vechi...bun sa fie. In Bucuresti sau prin imprejurimi. Ofer; Pe original (2SK2500) 30 lei-folosit 40 lei nou. Pe inlocuitor 20 lei.... indiferent daca-i folosit sau nu. Ma intereseaza in mod special in acest weekend...ca saptamana viitoare il gasesc de cumparat la Protehno. Daca aveti prin cutiile cu maimute asa ceva, va astept cu un raspuns...aici sau prin mesaj privat. Multumesc. Editat Ianuarie 3, 2019 de mac01 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 cite bucati de 2sk aveti nevoie ? Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 (editat) Una, o bucata....dar merge si doua, sa am rezerva acolo. Editat Ianuarie 4, 2019 de mac01 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 am pe stoc originale noi , no problem , dar cum sa vi le trimit ? ca doar n-o sa veniti astazi pina la buzau sa le luati ... daca suportati pina luni sau marti , atunci vin eu la bucuresti si ne putem intilni undeva , face-to-face ... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 (editat) OK...atunci daca sunt originale merita asteptarea. In caz ca nu ajungeti in Bucuresti va rog sa-mi comunicati si sa-mi trimiteti un cont la o banca unde va pot depune costul pieselor. Apoi trimiteti piesele printr-un curierat rapid...in niciun caz posta romana...astept mult la posta. Plata curieratului o fac la ridicarea pieselor. Multumesc. Editat Ianuarie 5, 2019 de mac01 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 in cazul de fatza , curierul voi fi chiar eu . dupa cum am scris mai sus , vin la bucuresti luni sau marti . lasati-mi tf dvs pe pm , ca sa va pot contacta ... Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 S-a rezolvat problema cu ajutorul D-lui @misuraelectronic Se poate inchide. Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate