Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dumneavoastra le dati mancare la pasarele (gugustiucei, vrabii, porumbei, etc) in timpul iernii ?

Postări Recomandate

Eu sant fan Woody Woodpecker ... ca tot e topic cu pasari ... , si vorbesc foarte serios ! M - am bucurat enorm cand am gasit episoadele color , dupa revolutie ... Ma mai uit din cand in cand la ele  , mi se par pline de umor , mai mult pentru adulti !

Editat de gauss
Link spre comentariu
5 hours ago, gauss said:

Daca aveti , apreciaza maxim si miezurile  de nuca !

Porumbeilor de la bloc le dau grau (1,6lei/kg), care nu este prea hranitor si se digera greu, si seminte de floarea soarelui (acum cu 3lei/kg, erau cu 2,5 lei /kg). Floarea soarelui le place mai mult si este foarte hranitoare. Vara prefera graul. Cumpar pentru ei de 6-10 lei pe zi, cat dau fumatorii pe tigari (bani arsi).

Link spre comentariu

Pitigoii sant mari amatori de sunca ... si miez de nuca . Acesta e bine de pus in saculeti de plasa cu ochiuri mici , atarnati ... pitigoii se " tin " de saculet si lucreaza cu ciocul , prin ochiurile acestuia . Eu mai le ofer pasarilor arpacas ... mai ales iarna , cand painea umezita ingheata repede .

Link spre comentariu
5 hours ago, maresaldeflota said:

Clorura de sodiu, administrata in ratia alimentara sau ingerata accidental in cantitati mari, provoaca la pasari modificari cataralo-hemoragice ale mucoaselor digestive cu prezenta de mult lichid in gusa, stomac si intestin, uneori se constata lichid pericardic citrin si ascita, frecvent edem pulmonar si muschii deshidratati

Probabil ca in cantitate mica, sarea este chiar utila pentru digestie. Insa ele casuna pe sare si mananca prea multa.

Link spre comentariu

Pentru ca sint la fel de daunatori ca sobolanii!

Peste tot numai gainat de porumbel, mai mult decit atit, sint binevoitori care hranesc porumbeii

cu piine, urmarea este cite o balega lipicioasa  pe masini  de spui ca au fabrica de Loctite in cur nenorocitii

de sobolani cu pene!

Nu mai spun de mirosul ce`l degaja!

Locul lor este in voliere sau pe cimp nu in orase!

Link spre comentariu

Sinteti norocos!

La noi sint citiva "milosi" care fac lucru acesta, ba mai mult au distrus vreo 3 cuiburi de uliu pasarar care se stabilisera intr`un pod la un bloc vecin!

Aia nu deranjau decit prin fluieratul lor specific dar macar imputinau tagma sobolanilor inaripati!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări