Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dumneavoastra le dati mancare la pasarele (gugustiucei, vrabii, porumbei, etc) in timpul iernii ?

Postări Recomandate

Teckel-ul in general este relativ imprevizibil, mai ales daca nu`l stii de mic si mai este incapatinat ca un catir!

Al meu e micut, are cam 9 luni, cu pisicii cu care a crescut nu`s probleme, ma rog, cam face smotru si sterge pe jos cu ei, dar si aia il lasa ca`s frati, cresc si maninca impreuna.

Problema a fost cind a venit nepotul de Craciun, asa e super cuminte, se da pe jos de fericire cind vine cineva la noi, oricine este bine venit la el, nici nu`mi fac probleme, rolul lui

este sa fie aspru cu rozatoarele, si este!

Dupa ce s`au luat la alergat si a inceput sa latre am cam intrat in alarma, m`am linistit abia cind am vazut ca nu are "creasta" pe spate si in fapt

latra la nepot sa fuga dupa el, apoi fugea el, ca la balamuc!

Asa cam orice ciine batrin este cu toane, si al sotiei l`a muscat pe baiatul cel mare cind avea 3 ani, cu vreo 2-3 zile inainte de a muri...

Link spre comentariu

Apropo de caini ( de familie ) si reactia lor imprevizibila ... Cu ani in urma , cand ma ocupam de instalatii , am fost la o interventie la un client de - al meu , cu gard dublu si paza permanenta ... nu ca ar fi important . Iarna , zapada mare , si ningea continuu si substantial de ore bune ... de - abia am ajuns cu jeep - ul proprietarului . Localitatea Poiana Tapului , personajul ... nu conteaza . Dupa ce am rezolvat , am iesit sa fumez o tigara ... obisnuiam sa stau cel putin o ora dupa , sa vad evolutia instalatiei si a centralelor . In curte , fetita gazdei se juca cu un husky impozant , unul din cainii familiei . La un moment - dat , nu stiu ce a fost in mintea ei , s - a trantit intr - un troian din curte si a inceput sa tipe . Probabil vroia sa simuleze ca a fost prinsa de vreo avalansa , cum vazuse la TV ( asta am inteles dupa ) . Cainele a sarit , a sapat cu labele si a prins - o de incheietura unei maini , a tras - o afara si o tara spre intrarea vilei ... o prinsese de incheietura direct , canadiana si ce mai avea erau deasupra " prizei " . Deja vazusem rosu pe zapada , picaturi de sange ... Am sarit sa o eliberez ... , iar cainele cred ca a inteles ca vreau sa o atac sau ceva de genul ... m - a luat pe mine in primire , latrand maxim . Noroc ca nu mi - e frica de caini , si eram imbracat gros ... costum matlasat ca de schi , izmene , inca o canadiana pe deasupra etc . Si bocanci ... cainele a beneficiat de cateva lovituri , una mai substantiala . Ma intorsesem in profil , nu prea aveam nici eu nici el pozitie . Noroc ca iesit proprietarul si familia , nu m - au crezut ce s - a intamplat . Fetita plangea rau , cred ca era in stare de soc , se speriase si nu mai raspundea intrebarilor parintilor ... ( Noroc )  ca lucrurile s - au lamurit , si prin vizionarea a ce filmasera camerele de supraveghere ... , si am primit scuze si multumiri . Pacat de fetita ... a fost dusa la spital si cusuta sub anestezie la rani . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Acum 5 minute, Ion_Bumbu a spus:

Ia pentru fetita un pui de Teckel, nu vei regreta.

Astia sunt buni sa caute petrol. Imi spunea un prieten care are un exemplar frumos, ca daca nu esti atent, imediat sapa o gaura si nu-l mai vezi din pamant...i-a cam modelat gazonul prin curte pana l-a educat.

Link spre comentariu

De aia e bun Teckel-ul...totusi se pare ca la numar de muscaturi rasa asta este pe loc fruntas, norocul este ca nu produce daune mari.

Cind il las in gradina, in fapt locul lui favorit sapa dupa cirtite, aiurea dar tot sapa pina i se vede doar coada, musca din pamint de ambitios ce este!

Are niste pectorali de invidiat prapaditul, cit e de mic are niste laboace pe fata ca unu de 30 de Kg!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Locuiesc la tara, la casa, am deja planificata o vizita cu fata la padoc cum vine primavara, poate gasesc un caine mai tanar, eventual pui. Si eu am patit-o cu un caine, ma aflam la un coleg in vizita. acesta detine un dog, destul de mare, cainele ma cunostea, obisnuiam sa ma joc cu el. La un moment dat in timp ce se juca cu mine nu mai voia sa renunte la joaca. Pe masura ce il alungam el devenea tot mai nervos, la un moment dat ma apucat de maneca -aveam o geaca care avea un fel de bretea pe manseta si mi-a smuls acea manseta, sarea la mine cand se ridica in doua picioare era cat mine noroc ca a iesit stapanul si la alungat. 

Link spre comentariu
11 minutes ago, doru3160 said:

Aaa, si ce mai spunea cand imi mai povestea de catelul lui, ca da niste aere de iti vine sa-ti iei viata in maini si sa tot pleci...daca te prinde la masa, iti cam piere pofta.:rade:

Ciinele sta in curte, ma rog acuma ca`i frig are acces sub caloriferul din coridor, in rest e dat afara de unde mai incearca el sa intre ca incearca, e un ticalos, se baga sub pielea tuturor, de ascultat, de mine mai asculta, stie ce vrei de la el dar cu executia sta mai greu...

@tiovidiu, ia un catel de mic, sa fie la tine de cind este intarcat, ia`l de la cineva care are ciini aia si le cunoaste naravurile, aia din adaposturi...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări