VAX Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 (editat) Imi fac sila barbatii care, avand copii mari, dau in caldurile tinerii. Sunt destule exemplare din astea, mai cunoscute din mediul politic, dar sunt peste tot, care si-au tras nevasta noua, tinerica, bebelusi, ei avand deja copii mari de care nu s-au ocupat cand trebuia (educatie lipsa). La mine pe balcon cloceste o familie de porumbei, intr-o cratita vecle. Le-am urmarit comportamentul si pot sa spun ca porumbelul este un tatic exemplar, el ii hraneste mai mult pe pui. Pe porumbelul meu l-am botezat Taricuta (de la Tariceanu). Nu ca as fi de acord tot cu ce a facut respectivul politician, desi a luat si masuri bune (in anul 2007 a finantat dotarea laboratoarelor de la licee si din universitati cu sapte miliarde de euro). Tariceanu a avut multe neveste (este cal batran), dar pe toti copiii i-a tinut langa el si s-a ocupat de ei. Probabil ca s-a comportat asa, ca un tatic bun, pentru ca a fost infiat si crescut (educat) de Dan Amedeo Lazarescu, seful masoneriei din Romania, ramura franceza (Cultul Marele Orient). Editat Ianuarie 3, 2019 de VAX Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 2 hours ago, VAX said: Pe porumbelul meu l-am botezat Taricuta (de la Tariceanu). Nu ca as fi de acord tot cu ce a facut respectivul politician, desi a luat si masuri bune (in anul 2007 a finantat dotarea laboratoarelor de la licee si din universitati cu sapte miliarde de euro). Esti sigur ca suma a fost de 7 miliarde de euro? Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Da, 7 miliarde de euro doar că euro erau lei și miliardele erau milioane. @VAX sa ai grija de porumbelului Taricuta sa nu se alieze cu alde uliul Drăgnuță. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 3 hours ago, VAX said: .... Tariceanu .... Probabil ca s-a comportat asa, ca un tatic bun, pentru ca a fost infiat si crescut (educat) de Dan Amedeo Lazarescu, seful masoneriei din Romania, ramura franceza (Cultul Marele Orient). De unde aveti informatia asta? https://ro.wikipedia.org/wiki/Călin_Popescu-Tăriceanu Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Mie imi dadea cu virgula alea 7 miliarde de euro pentru ca tot bugetul pentru educatie nu a ajuns vreodata la 7 miliarde de euro. in 2018 abia a sarit un pic peste 6 miliarde de euro, deci in 2007 .... de unde 7 miliarde de euro??? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Pai lipsa de placeri carnale duce, se vede in cazul de fata, la scaderea putirintei intelectuale. Atata cat o fi fost vreodata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Dupa divortul de primul sot (tatal actualului prim-ministru), Angela Atanasiade s-a recasatorit cu avocatul si omul de cultura Dan Amedeo Lazarescu. A preluat numele noului sot, dar a decis sa-l pastreze si pe cel de fata. "Sotul meu m-a intrebat cum vreau sa ma numesc, iar eu i-am spus: "Draga, vreau sa ma numesc Atanasiade ca nu se stie, poate divortez si de tine!" (rade). Tatal meu, care nu a avut niciun baiat, dorea ca una dintre fete sa-i poarte numele si, cum el statea cu mine si m-a ajutat atat de mult in viata, am considerat ca merita sa-i fac acest hatar", explica Angela Atanasiade-Lazarescu. Vorbeste extrem de cald despre Dan Amedeo Lazarescu, care i-a fost alaturi pana in 2002, cand a incetat din viata: "Era un om foarte delicat si a avut o influenta foarte buna asupra fiului meu". "Fiul adoptiv" Calin Popescu-Tariceanu impartaseste, de altfel, simpatiile politice ale tatalui vitreg, cunoscut drept unul dintre cei care au reinfiintat PNL dupa 1989. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 21 minutes ago, yo9hrb said: De unde aveti informatia asta? https://ro.wikipedia.org/wiki/Călin_Popescu-Tăriceanu Din presa. https://www.libertatea.ro/ultima-ora/iata-4-lucruri-mai-putin-cunoscute-despre-calin-popescu-tariceanu-631632 20 minutes ago, adrian_pic said: Mie imi dadea cu virgula alea 7 miliarde de euro... Numai la facultatea la care am lucrat eu (una mititica, cu numar redus de studenti, din provincie) s-au dat 300000 euro, in doua transe (150+150 mii). La toate liceele s-au dat bani pentru dotari de laborator. Nu stiu daca au beneficiat si scolile generale. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 Am pus mai sus un tabel cu gugetul alocat pentru educatie incepand cu 2006. In 2007 bugetul alocat educatiei a fost de 5,2 miliarde de euro. Cred ca in presa vremii un 7 miliarde de euro nu puteau trece neobservati vis-a-vis de bugetul de 5,2 miliarde, nu? Nu inseamna ca daca la tine la facultate s-au primit 300000 euro per total s-au alocat 7 miliarde. Cauta prin presa sa vezi daca gasesti o asemenea informatie. Iti dai seama ca se batea moliceanu cu 10 caramizi in piept daca ar fi dat 7 miliarde pentru dotarea laboratoarelor din facultati si licee. Erau prea multi bani astia 7 miliarde de euro in 2007. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 3, 2019 Partajează Postat Ianuarie 3, 2019 (editat) La intamplare : MODEL. Liviu Pop, ministrul educaţiei, a anunţat că România are 258 milioane euro la dispoziţie pentru ample proiecte de modernizare a creşelor, grădiniţelor şi şcolilor la exact zece ani distanţă de la eşecul investiţiilor pe sume exorbitante lansate de Călin Popescu Tăriceanu în anii 2006 – 2007. Deci "sume exorbitante"... Sau: Ordonanţă de urgenţă nr. 124 din 01/10/2008 Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 697 din 14/10/2008 pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 62/1999 privind înfiinţarea Unităţii Executive pentru Finanţarea Învăţământului Superior şi a Cercetării Ştiinţifice Universitare -pentru programele coordonate de această instituţie, în anul 2007 au fost angajate fonduri bugetare în valoare de 144.783.985 lei, bugetul pentru anul 2008 este de 218.895.588 lei, urmând ca pentru întreaga perioadă 2007-2013, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 475/2007, cu modificările ulterioare, fondurile alocate celor două programe coordonate din PNII să fie de 4.050.000.000 lei; Editat Ianuarie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate