Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dupa Sarbatori

Postări Recomandate

Probabil majoritatea știau doar sensul conotativ al cuvântului său mai bine zis de argou.

Ulterior au înțeles că ce le "oferă" PSD-ului nu e chiar așa de interesant, adică "gura PSD".

Oricum grea meseria asta de jurnalist in Romania, oare la ce naiba le trebuie facultate pentru așa articole?

Editat de Stefan.
Link spre comentariu
14 hours ago, alcon said:

Poziţiile sexuale ce ard grăsimea de pe abdomen.

Sunt socat, sunt oripilat si chiar "afectat emotional", "Nu faceti asa ceva acasa!".

Gimnastica sexuala este buna la tinerete, cand trebuie sa faci copii. In restul vietii nu trebuie sa te preocupe prea mult.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, VAX a spus:

Gimnastica sexuala este buna la tinerete, cand trebuie sa faci copii. In restul vietii nu trebuie sa te preocupe prea mult.

Buna

Total gresit.

Sexul se poate practica si ca sport,in lipsa de abonament la sala:rade:.

Miscare oricum trebuie sa faci,e sanatos.

Spor tuturor.

Alex

Link spre comentariu

@-Atlas-

Dupa  ce ne-am asigurat cu urmasi, trebuie sa ne preocupe intens educatia lor.

Si sa lucram cat mai mult cu creierul, daca ne consideram deasupra animalelor. Avem multe de facut, in scurta noastra viata. Sexul este pentru reproducere.

Link spre comentariu
Acum 56 minute, VAX a spus:

@-Atlas-

Dupa  ce ne-am asigurat cu urmasi, trebuie sa ne preocupe intens educatia lor.

Si sa lucram cat mai mult cu creierul, daca ne consideram deasupra animalelor. Avem multe de facut, in scurta noastra viata. Sexul este pentru reproducere.

Buna

Te va felicita patriarhul Daniel.

Tipic ortodox.

Spor 

Alex

P.S.Nu se iau in calcul posibilitatile financiare.Ganditi-va ce

masina are Daniel.No comment.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări