Vizitator Remus Cristian Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Am niste boxe de 2 luni si dintr.un timp boxa secundara gajaie cand dau sunetul tare,am si naltele care le am pe 0.De ce gajaie? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Ar trebui să ghicim ce model, putere ? Cel puțin pui o poză cu ele, urc-o aici :https://imgur.com/upload Link spre comentariu
Vizitator Remus Cristian Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 https://imgur.com/a/wkTrvtI Putere 300w Link spre comentariu
adrian_p68 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 (editat) 300W consum, cu un resou langa ele ! Fara gluma, cine te-a pus sa cumperi asa ceva????? Am avut la reparat ceva asemanator, aproape identic, (citat: ,,sa nu coste mai mult de 200 de lei reparatia") cu TDA 7294, chinezarie ieftina in etajul final, cu pretentia : sa sune, ca toata lumea stie ca la nunti ma cheama toti''. S-au stricat ca nu am avut stabilizator! OARE? NU ZAU! CHIAR ASA?De 2lei scule, ce pretentii ai? Editat Ianuarie 2, 2019 de adrian_p68 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 (editat) Ce putere are o boxa ce are difuzor de 30-50W in ea? Editat Ianuarie 2, 2019 de sesebe Link spre comentariu
Tomuta luciana Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Bună ziua, am cumpărat boxe recent .. de 2 sapt.. secundara a început sa gajie .. aveți ideea din ce motiv ? Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Din datele pe care le dai trebuie să ghicim.Ce înseamnă ,,secundara,, ? Ce fel de boxe sunt, cu ce amplificator le foloseşti ? Sunt noi ? Cam multe întrebări... Link spre comentariu
valivoi Postat Decembrie 26, 2020 Partajează Postat Decembrie 26, 2020 Poate o sa radeti ,dar un coleg caruia incepuse dintr-o data sa ii gajaie un difuzor la tv a gasit o saiba metalica cu gaura de 4 mm magnetizata prinsa intre membrana si magnet. Link spre comentariu
marius75 Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Nu stiu din ce motiv gajaie secundara, dar stiu cum sa rezolvi : pune o carte groasa peste difuzorul de voce, apasa si leag-o strans. Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Acum 13 minute, marius75 a spus: Nu stiu din ce motiv gajaie secundara, dar stiu cum sa rezolvi : pune o carte groasa peste difuzorul de voce, apasa si leag-o strans. ...........si apoi da-i drumul din balcon de la etajul 9....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum