niculae Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Salutare si La multi ani! Pt ca tot se vb de acest subiect, nu mai deschid un alt topic si fac si eu cunoscuta o problema de conectare a dvr-ului din spatele unui router: In locatie este internet cu IP fix, un router si un DVR, incerc sa mai conectez un al doilea DVR insa, ma lovesc de urmatoarea problema: Primul dvr are deschise porturile Tcp port 34567, Http port 81, ( Upnp Http81, Tcp port 34567, Port Mob 34600 ) Al doilea dvr are deschise porturile Tcp port 34568, Http port 88, ( Upnp Http 88, Tcp port 34568, Port mob 34599 ). Dvr-urile sunt aceeiasi marca si ambele se folosesc de portul 34567 si din aceasta caua nu pot fi vazute ambele din internet, daca la unul i se schimba portul 34567, celalalt poate fi vazut din internet. Daca Tcp port este 34568 acest dvr nu poate fi vazut din internet ci doar din Lan. Am icercat sa schimb N porturi si nimic, spre ex pe tel mobil apare Buffering si oricat ai astepta imaginea nu se incarca. Orice sfat este bine venit! Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 1, 2019 Partajează Postat Ianuarie 1, 2019 Dar de ce as lua acest kit cu 600 lei, cand pot lua unul nou cu 365 lei................... Iata un link pentru exemplificare (fara a se considera publicitate): https://www.a2t.ro/kituri-supraveghere-video/sistem-supraveghere-4-camere-interior-full-hd-ir-20-m-lentila-3-6mm-safer.html Am incercat si eu mai demult sa vand castraveti la un gradinar, dar nu mi-a mers Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 (editat) Pentru ca dvr-ul este Q-SEE...un aparat superior din toate punctele de vedere si foarte stabil in functionare....fata de chinezariile ieftine de pe piata. Am doua dvr-uri Q-SEE in dotare...si stiu despre ce vorbesc...avand in vedere ca inainte am cumparat si cateva chinezarii ieftine care au ajuns la cosul de gunoi de bune ce au fost. Editat Ianuarie 2, 2019 de mac01 Link spre comentariu
YO9IBC Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 https://www.a2t.ro/kit-supraveghere-4-camere/kit-supraveghere-4-camere-exterior-hd-lentila-3-6mm-ir-20m-dahua.html Link spre comentariu
caesar07000 Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 (editat) Acum 18 ore, niculae a spus: Salutare si La multi ani! Pt ca tot se vb de acest subiect, nu mai deschid un alt topic si fac si eu cunoscuta o problema de conectare a dvr-ului din spatele unui router: In locatie este internet cu IP fix, un router si un DVR, incerc sa mai conectez un al doilea DVR insa, ma lovesc de urmatoarea problema: Primul dvr are deschise porturile Tcp port 34567, Http port 81, ( Upnp Http81, Tcp port 34567, Port Mob 34600 ) Al doilea dvr are deschise porturile Tcp port 34568, Http port 88, ( Upnp Http 88, Tcp port 34568, Port mob 34599 ). Dvr-urile sunt aceeiasi marca si ambele se folosesc de portul 34567 si din aceasta caua nu pot fi vazute ambele din internet, daca la unul i se schimba portul 34567, celalalt poate fi vazut din internet. Daca Tcp port este 34568 acest dvr nu poate fi vazut din internet ci doar din Lan. Am icercat sa schimb N porturi si nimic, spre ex pe tel mobil apare Buffering si oricat ai astepta imaginea nu se incarca. Orice sfat este bine venit! salut. incearca sa faci forward pentru ip-urile de interior cu translatie de porturi - lasi dvr-urile cu porturile de fabrica iar la router pui la internal port pe cel al dvr-ului iar la external port pui porturi diferite. (porturile 80 ale dvr-urilor le faci 81 si 88...) dupa da un restart si la router si la dvr-uri... @edisitaru: cele 2 sisteme de la a2t sunt la rezolutie de 1080p LITE - cititi cu atentie aici: https://translate.google.com/translate?hl=&sl=en&tl=ro&u=https%3A%2F%2Fwww.security-camera-warehouse.com%2Fknowledge-base%2F1080lite%2F camerele dahua au unghi de vizualizare de 59 de grade, iar cele safer de 74... asa ca daca vreti un "fel de" full HD sunt sistemele potrivite.... ce bine ar fi daca toti am putea cumpara Mercedes la pret de Logan.... Editat Ianuarie 2, 2019 de caesar07000 Link spre comentariu
niculae Postat Ianuarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Multumesc de idee, voi incerca si asa. Toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum