yo9hrb Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Da' din tancurile alea, nu recupereaza nimeni aparatura radio? Intreb si eu, asa, ca opinia publica.... Link spre comentariu
Shambala Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 Cum marea majoritate sunt arse complet, nu mai ai ce sa scoti de pe ele. In rest probabil armata recupereaza tot ceea ce mai poate fi folosit. S-ar putea sa fie ordine sa nu se atinga nimic, pot fi si capcane explozive, si apoi cred ca este ultima grija a ucrainienilor (civili) - cati au mai ramas prin zonele unde se dau sau s-au dat lupte sa scoata radiourile din masinile de razboi distruse. Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 Nici nu cred ca mai au radiouri pe tuburi, dar cine știe la ce ai trimis ăștia pe cimpul de lupta este posibil orice. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 O sa apara dar dupa ce se termina razboiul .. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 Acum 1 minut, sesebe a spus: Nici nu cred ca mai au radiouri pe tuburi, dar cine știe la ce ai trimis ăștia pe cimpul de lupta este posibil orice. Am văzut, dacă este adevărat, într-o postare recenta, cum un soldat ucrainean scotea dintr-un blindat rus mai multe lucruri printre care și un chit de reparații pentru R123M, celebra ladita de lemn cu GU50 în ea... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Mai 10, 2022 Partajează Postat Mai 10, 2022 Am vazut si eu, era si o poza pe Softpedia. Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Marfa asta "nouă",a lui Meshteru,de unde vine?De pe ebay? Ciudat război!...N-am văzut nici un soldat ucrainean mort,nici ceva armament de-al lor distrus.În schimb văd clădiri lovite şi civili cu probleme.A ce "miroase" asta?... Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 A inceput propaganda rusa si aici ? Link spre comentariu
Eugen2 Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Așa, și? O să ajungem să vorbim doar conform cu "corectitudinea politică", ba chiar în NouVorbă, ca în "1984" al lui George Orwell? Nu ne-a ajuns cum ne-au împărțit ăștia în două tabere in timpul Plandemiei, de era cât pe ce să ne omorâm între noi, ca proștii, pe argumente virusologice și conspiraționiste, fiecare cu "dreptatea" lui? Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Acum 15 ore, sesebe a spus: Nici nu cred ca mai au radiouri pe tuburi Adtea sunt singurele care nu se defecteaza in cazul * bombelor* EMP.... Un prieten a fost de 2x pana la Kiev cu duba cu ajutoare, a spus ca sa vezi cu ochii proprii e mult mai rau decat la TV..... Mai ales cand a trecut pe langa cadavru de pe drum si deasupra zbura o racheta..... Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Parerea mea ca tubul cu gaz nu este eficient la nivele mari, se aprinde pe la 80V, si daca si energia este mare nu poate prelua tot, o parte o ia pe circuit. Tranzistorii se ard, tubul vidat revine in 2 sec.... Link spre comentariu
grosu99 Postat Mai 11, 2022 Partajează Postat Mai 11, 2022 Lampile de protectie se prepolarizeaza si se deschid mult mai "devreme " ! Cei care au lucrat la statii de radiodifuziune cunosc mai multe ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Bănuiesc ca ar fi ceva hibrid, poate un convertor tensiune frecvență. Nu am găsit nimic pe net. https://i.postimg.cc/Wz4YBr96/IMG-20220713-123720.jpg Si placa în ansamblu https://i.postimg.cc/43TLJjL3/IMG-20220713-131643.jpg La cât de vechi și rar, greu de găsit ceva documentație. Link spre comentariu
telefunken Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 On 5/10/2022 at 7:03 PM, sesebe said: Nici nu cred ca mai au radiouri pe tuburi, dar cine știe la ce ai trimis ăștia pe cimpul de lupta este posibil orice. Pe vremuri la o aplicatie desfasurata pe la capul Caliacra au participat, alaturi de sovietici si bulgari, vanatoarele de submarine de la Sulina. S-a bruiat pe frecventele de lucru ale echipamentelor radio din dotare, dar romanii au comunicat bine mersi. Tehnica noastra era atat de veche incat nici rusii nu mai aveau tabelele de frecventa. Un pic de folclor, un pic de adevar... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum