Marele Savant Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 24 minute, yo8tot a spus: Daca se poate vedea tipul tranzistorilor pot sa caut sa vad daca am, sa le vand la suprapret ca am citit ca stau rau cu componentele rusii? cred ca mai au stocuri de componente, inclusiv tuburi pentru un secol! Link spre comentariu
Eugen2 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 @ yo8tot, Sper că n-am atins vreo coardă sensibilă... Măcar aici sunt oameni care mai și construiesc sau repară câte ceva cu piesele, nu doar le adună și le admiră ca pe timbre în clasoare... Link spre comentariu
Eugen2 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 @yo8tot, Nu-i nimic, se mai întâmplă... Știi doar că "tot ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici!" Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Asta daca nu pui degetul unde trebuie. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 Perie pentru curatat letconul: https://i.ebayimg.com/images/g/Kk8AAOSwAcdgPRue/s-l1600.jpg https://i.ebayimg.com/images/g/i6oAAOSwjs1gPRuf/s-l1600.jpg Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 Franzy.Ciudat obiectul.Initial,pe nevăzute,credeam că e stil periuţă dinţi cu fire alamă... O fi eficient?N-am mai văzut în formatul ăsta decât pentru curăţire cavităţi interioare. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 (editat) E pentru interior. Pentru rezistenta de letcon tubulara. Ca sa nu se blocheze vârful înauntru. Am folosit adeseori asa ceva, dar n-am avut poza sa o pun. Editat Martie 22, 2022 de franzm Link spre comentariu
djlove Postat Martie 22, 2022 Partajează Postat Martie 22, 2022 E pentru statii de dezlipt. La ersa Xtool folosesc o scula identica, pentru a curata tubul din maner dupa extractia varfului. Minutul 2:32 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 24, 2022 Partajează Postat Martie 24, 2022 Cam asa ceva, doar ca mi s-au parut un pic mai ingrijit lucrate. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 Daca stiu bine erau variante care aveau argintate toata capsula ,nu numai terminalele......... Parca am vazut odata si ceva (nu 2N3055) ,dar in aceasi capsula ,cu talpa mai groasa ,si avea partea de jos aurita.....si terminalele.Ce vremuri ,cand era concurenta ,toti se straduiau sa faca calitate ,sa fie mai bun ca si concurenta.... ( as putea presupune ca chinezii au cateva "stiluri de jonctiuni" ,zeci sute ,pe care le pun in mii de modele ) Pe vremuri pt fiecare scop era fabricat un tranzistor care era cel mai optim in locul respectiv. Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 6, 2022 Partajează Postat Aprilie 6, 2022 345 gr de transistoare "biju " pe un site din Anglia la "numai "200 lire... https://richelectronics.co.uk/product/gold-plated-transistors-diodes-lucas-plessey-signetics-etc-345g-om0295z2 Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Mai 9, 2022 Partajează Postat Mai 9, 2022 Acum 6 ore, yo8tot a spus: Primite din zona de razboi? Semireglabilii aia cu fundu verde din dreapta sus sunt foarte faini. Exact de acolo de prin Ianuarie de cand le astept. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum