Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu tot felul de componente electronice

VAX

Postări Recomandate

Acum 24 minute, yo8tot a spus:

Daca se poate vedea tipul tranzistorilor pot sa caut sa vad daca am, sa le vand la suprapret ca am citit ca stau rau cu componentele :)

rusii? cred ca mai au stocuri de componente, inclusiv tuburi pentru un secol!

Link spre comentariu

@ yo8tot,

Sper că n-am atins vreo coardă sensibilă... :rade:

Măcar aici sunt oameni care mai și construiesc sau repară câte ceva cu piesele, nu doar le adună și le admiră  ca pe timbre în clasoare... :aplauze

Link spre comentariu

Franzy.Ciudat obiectul.Initial,pe nevăzute,credeam că e stil periuţă dinţi cu fire alamă...

O fi eficient?N-am mai văzut în formatul ăsta decât pentru curăţire cavităţi interioare.

Link spre comentariu

E pentru interior. Pentru rezistenta de letcon tubulara. Ca sa nu se blocheze vârful înauntru. Am folosit adeseori asa ceva, dar n-am avut poza sa o pun.

Editat de franzm
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca stiu bine erau variante care aveau argintate toata capsula ,nu numai terminalele.........

Parca am vazut odata si ceva (nu 2N3055) ,dar in aceasi capsula ,cu talpa mai groasa ,si avea partea de jos aurita.....si terminalele.Ce vremuri ,cand era concurenta ,toti se straduiau sa faca calitate ,sa fie mai bun ca si concurenta....

( as putea presupune ca chinezii au cateva "stiluri de jonctiuni" ,zeci sute ,pe care le pun in mii de modele ) 

Pe vremuri pt fiecare scop era fabricat un tranzistor care era cel mai optim in locul respectiv.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Acum 6 ore, yo8tot a spus:

Primite din zona de razboi? Semireglabilii aia cu fundu verde din dreapta sus sunt foarte faini.

Exact de acolo :rade: de prin Ianuarie de cand le astept.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări