yo2mhj Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 Nu toți se montau pe suport, am văzut mulți tranzistori "pălărie" montați cu capul în jos și terminale foarte lungi. Posibil un "complex" al epocii tuburilor sau grija de a nu fi afectați de temperatura de lipire. Nici nu vreau sa ma gândesc ce capacitate parazită sau inductante băgau în circuit. Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 6, 2022 Partajează Postat Martie 6, 2022 On 2/21/2022 at 5:07 PM, BRANCA said: Eu ce ziceam de nebunia legislaţiei!Dosar penal??! Da' că suntem otrăviţi zilnic de găzăraia şi prăfăraia din oraşe nu e problemă!... Vremuri demente, aia de la TME nu mai trimit fludor cu plumb la persoane fizice, si nici macar baterii de...ceas AG0...AG13!!! Paranoia generalizata, poarta masca, arata ca-ti pasa! Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 exista la farnell Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 7, 2022 Partajează Postat Martie 7, 2022 Posibil să existe.În general aţi observat însă cum cresc constant preţurile la electronice?Nu mai vorbesc de Ali şi de Bangood după introducerea TVA... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2022 Partajează Postat Martie 9, 2022 Diferentele nu-s din cauza faptului ca unele-s KT si altele 2T. Se pare ca toate versiunile, atat KT si 2T cat si respectiv 704A si 704B, s-au fabricat de-a lungul timpului in acele doua tipuri de capsule usor diferite la ambaza: Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Frumuseti Shuguang, 168 euro perechea.... Nu stiu cum suna, dar aspectul mega retro, se puncteaza. Au si alte forme... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 10, 2022 Partajează Postat Martie 10, 2022 Traian B.Circula şi părerea că semiconductoarele cu cifre în faţă erau destinate în principal armatei...Nu ştiu cât de reală e povestea. Sigur după fişa tehnică a produselor s-ar putea trage nişte concluzii privind existenţa sau nu a unor diferenţe. Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Racheta ruseasca Iskander are niste minirachete de aparare ,in caz de nevoie... observ ca batranele tranzistoare ,sunt la rang de cinste... Link spre comentariu
bogdan546 Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Oficialul citat de New York Times a mai declarat că dispozitivele sunt asemănătoare momelilor utilizate în perioada Războiului Rece, numite „ajutoare de penetrare”, care au însoțit focoasele nucleare încă din anii ’70 și au fost concepute pentru a se sustrage sistemelor antirachetă și pentru a permite focoaselor individuale să-și atingă țintele. Încorporarea dispozitivelor în arme precum Iskander-M, care au focoase convenționale, nu a fost documentată anterior în arsenalele militare. „În momentul în care oamenii au inventat rachetele de armament, au început să și încerce să le doboare și din acel moment au început să se gândească la ajutoare pentru a le lovi. Dar nu vedem niciodată acest gen de armament pentru că sunt extrem de secrete. Însă, dacă știi cum funcționează, le poți contracara”, a declarat și Jeffrey Lewis, profesor de geopolitică și expert în neproliferare la Institutul Middlebury de Studii Internaționale din orașul californian Monterey. Eu i-am considerat intotdeauna niste inapoiati in materie de semiconductoare . Vad ca nu m-au facut sa imi schimb parerea Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Dacă s-ar putea mări suficient imaginea, am putea eventual vedea anul fabricaţiei.Nu m-ar mira ca racheta aia să fie vreo fosilă de prin anii 80... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Păi dacă sunt dispozitive ultrascrete poza aia e reală??Că sovieticii n-au avut acces la tehnologia Vest e notoriu,dar ruşii nu puteau cumpăra ceva "la zi"? Mi se pare un fake... Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 (editat) Contrar aparentelor este o racheta destul de noua, nimeni nu a stiut nimic tehnic despre ea, doar ca exista si cam ce putere are. Doar acum s-a aflat fiind folosit in Ucraina : are cateva mici rachete de aparare impotriva inamicilor sol-aer, dar are si globuri incandescente pt derutarea altor rachete termice. (apropo si eu as pune ceva tranzistoare vechi dar calitative, fata de ceva "chinezarii" ) Ba mai are si ceva emisie electromagnetica, cu care bruiaza si dezorienteaza alte sisteme contra lor... https://adevarul.ro/international/rusia/razboi-ucraina-arma-misterioasa-foloseste-rusia-pacali-apararea-anti-racheta-ucraineana-video-1_623070c25163ec42713fc44d/index.html Editat Martie 15, 2022 de Усилитель Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2022 Partajează Postat Martie 15, 2022 Usilitel.Ştirea poate avea sâmbure de adevăr,dar râmân la părerea câ imaginea e strict de "decor"...Dacă au găsit "momelile" nu puneau poze cu interiorul,ca sâ nu le dea altora idei...Chit că nu se poate înţelege mare lucru de acolo. Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Aia nu e racheta ! E pompa submersibila ! Link spre comentariu
Eugen2 Postat Martie 16, 2022 Partajează Postat Martie 16, 2022 Acum 17 minute, yo8tot a spus: Daca se poate vede tipul tranzistorilor pot sa caut sa vad daca am, sa le vand la suprapret ca am citit ca stau rau cu componentele Nu te pripi, colegu'! Întotdeauna se va gasi un fraier aici, la Românica, gata să-ți ofere mai mult, pentru "valoarea de colecție" a tranzistoarelor. Oricum, le ține prin cutii cu zecile sau sutele, le șterge periodic de praf și se mai laudă cu ele, prin poze, pe grupuri și forumuri, către cei asemeni cu el... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum