BRANCA Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Doru.N-ai văzut la TV scandalul cu poliţia şi termometrul cu mercur spart?Ăştia au înebunit acu cu legislaţia!! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Se mai gaseste câte un militian scrufulos la datorie. Si, daca il pui linga un ziarist de doi bani, gata senzatia, senzatiei si stirea, stirilor! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Acum 56 minute, doru3160 a spus: Pai de ce? Se mai intampla sa se sparga sticlarie din asta, nu vad de ce o asemenea masura... Vuia netul săptămâna trecută de la un termometru. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 (editat) Pentru că duduia care a spart termometrul s-a speriat și a anunțat miliția.Greșală fatală. Probabil nu are bărbat,sau are dar e un tolomac-prostălău,care să fi luat un magnet să adune mer curul. Editat Februarie 21, 2022 de adydep Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Bine, netul vuiește și când cruduta și-o trage cu nu știu care, ca de aia e net. Se sparge un termometru. Nimeni nu face asta intenționat, dar nici nu iei capul cuiva pt asta. Zic și eu, dar la cum evoluează societatea noastră, ii vad în stare sa bage în pușcărie un om pt asa ceva, dar pe cei care ard deșeuri de intoxica un oraș întreg, nu-i găsește... de aia cu pădurile nu mai zic, ca mi se pune pata. Asta e problema noastră cea mai mare, ca se sparge un termometru. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Nu-i domne nici o panică,postează liniștit: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/dosar-penal-pentru-o-femeie-care-a-spart-un-termometru-cu-mercur-in-locuinta-1837289 Link spre comentariu
Eugen2 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 @adydep Mercurul nu poate fi adunat cu un magnet. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Eu ce ziceam de nebunia legislaţiei!Dosar penal??! Da' că suntem otrăviţi zilnic de găzăraia şi prăfăraia din oraşe nu e problemă!... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 A dat frenezia dosarelor penale şi-n ăia, nu mai aveau probabil niciun caz pe rol şi trebuia să-şi ,,facă norma,, deci i-au făcut femeii unul.De parcă spărsese termometrul ca să ia mercurul şi aşa de proastă era că chemase trupele speciale să i-l adune.E adevărat că e o otravă puternică şi nu poate fi adunat uşor, dar se poate alia la temperatura ambiantă cu diverse metale, ca staniu, zinc....prin reacţia de amalgamare.Dar eu cred că chiar nu i-a mers mintea deloc, îl putea aduna uşor cu un aspirator.....fără să mai facă atâta tămbălău.Cred că dacă i se mai întâmplă, nu se duce de frică nici măcar la doctor dacă îl înghite accidental... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 (editat) Să nu uităm că la Ploiești, au amendat o mămică, pentru că fi-sa desenase cu creta pe jos. Sunt multe cazuri ciudate la ei acolo. Editat Februarie 21, 2022 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 A înnebunit lupul. Acum 2 minute, maresaldeflota a spus: Să nu uităm că la Ploiești, au amendat o mămică, pentru că fi-sa desenase cu creta pe jos. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 1 oră în urmă, adydep a spus: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/dosar-penal-pentru-o-femeie-care-a-spart-un-termometru-cu-mercur-in-locuinta-1837289 Trafic cu substante toxice a facut cel care a comercializat termometrul, nu femeia care l-a spart din greseala si a anuntat corect pe cei în masura sa adune mercurul. Acum 29 minute, validae a spus: .E adevărat că e o otravă puternică şi nu poate fi adunat uşor, dar se poate alia la temperatura ambiantă cu diverse metale, ca staniu, zinc....prin reacţia de amalgamare.Dar eu cred că chiar nu i-a mers mintea deloc, îl putea aduna uşor cu un aspirator.....fără să mai facă atâta tămbălău. Se aduna cu sulf (pulbere). În nici un caz cu aspiratorul. Vaporii care se formeaza în cazul asta sunt mult mai periculosi decât înghitirea. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Adevarul despre "traficul cu substante" il stiu cei care au fost acolo, jurnalistii pot scrie orice. De la un termometru spart la trafic e drum lung. Putini se incumeta sa-l strabata. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Un aspirator cu separator centrifugal (fără sac) nu ar face mulţi vapori, fiindcă ar separa prin centrifugare particulele.Acestea rămân la baza recipientului, unde aerul e practic staţionar. Iar dacă n-ar fi fost vreun ,,Garcea,, mult prea zelos, nu ar fi existat nici ştirea cu pricina...nu e vina ziariştilor că apar astfel de fenomene. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 21, 2022 Partajează Postat Februarie 21, 2022 Nu-i chiar asa, problema a fost ca toanta a sunat la 112, aia au inregistrat apelul, l-au trimis mai departe si Garcea efectiv n-a mai avut ce face decit sa "aplice legea". Asta e problema cu apelurile la 112. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum