dan cod Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Aici se vad mai multe. Multumesc de aprecieri. De cântărit cine știe? Le folosesc toate? Sigur nu. Dar asta e pasiunea. liniile ce par strâmbe nu sunt asa, asa ies în poze încercând sa prind cât mai mult. Link spre comentariu
djvas Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Acum 2 ore, icar a spus: Eu, nici in laboratoarele IFIN, nu am vazut atita aparatura! Asta e genaratorul de semnal/frecventmetru/ voltmetru romanesc, facut la Electronica industriala (parca)? Este Versatester E0502 Link spre comentariu
doru3160 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Acum 2 minute, yo8tot a spus: Versatester. Calitatea executiei in interior era sub orice critica. Altfel ar fi fost un aparat ok. Depinde pe ce ai pus mana. Dacă ți-aș spune ca am exemplare care încă își fac treaba, probabil n-o sa crezi. O calitate proasta de execuție, le-ar fi scos de mult din cursa. Pt vremea din care vin, au fost foarte bune. Acum e firesc sa para depășite, dar la fiabilitate șterg pe jos cu multe scule contemporane. Link spre comentariu
Mircea Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 2 hours ago, dan cod said: Liniile ce par strâmbe nu sunt asa, asa ies în poze încercând sa prind cât mai mult. Ma miram eu cum de ati curbat neoanele. Banuiesc ca le scoateti pe masa cand lucrati cu ele, caci e greu de imaginat ce serparie ar fi pentru alimentari. Sa nu uitam ventilatia. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 De aia am și spus ca depinde pe ce ai pus mana. Ai avut ghinion sa prinzi un exemplar cu afișaj cu VQE-uri, din ultimele generații. Din alea am avut și eu câteva, care de noi nu au vrut sa meargă. Însă am avut norocul ca primul contact cu acest model să-l fi avut în 84, când producția nu era dictata de economie, cel puțin nu la AMC-uri. Cele despre care vorbesc erau produse prin 80. Link spre comentariu
franzm Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 @dan codCe marca este voltmetrul galben din centru stânga? Am ceva asemanator, dar portabil si oleaca defect. Link spre comentariu
yo3fkc Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Acum 6 ore, Mircea a spus: Ma miram eu cum de ati curbat neoanele. Banuiesc ca le scoateti pe masa cand lucrati cu ele, caci e greu de imaginat ce serparie ar fi pentru alimentari. Sa nu uitam ventilatia. La asta ma gandeam si eu . La mine , ca sunt putine si am facut special o priza multipla cu 10 posturi si o bara de impamantare la fel , cu vreo 10 pozitii , tot nu imi ajung . Link spre comentariu
icar Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Acum 9 ore, yo8tot a spus: Versatester. Exact, am uitat cum se numeste. Am si eu unul, prin pod. Nu prea mai merge. La oscilator, daca e sinusoida faina la frecvente joase, la frecvente inalte e distorsionata, si invers, daca repar sus, se strica jos! Nu am reusit sa-i fac nimic. Nici voltmetrul nu merge ca lumea. Zace in pod, ma tot gindeam sa-l demontez si sa recuperez din el ce se poate: condensatorul variabil, traful de retea, potentiometrii si comutatoare. Dar...ce sa fac cu ele? Acum 9 ore, doru3160 a spus: Acum e firesc sa para depășite, dar la fiabilitate șterg pe jos cu multe scule contemporane. Doru, imi pare rau, dar se pare ca tocmai te-am contrazis. Si nu e singurul pe care il stiu cu probleme. In fine, cred ca-i regula produselor romanesti: depinde cum l-ai nimerit! Citat Liniile ce par strâmbe nu sunt asa, asa ies în poze încercând sa prind cât mai mult. Obiectivul e de vina, distanta focala scurta. Efect "ochi de peste". Acum 9 ore, doru3160 a spus: Ai avut ghinion sa prinzi un exemplar cu afișaj cu VQE-uri, din ultimele generații. Aha, din generatia asta am si eu... Link spre comentariu
doru3160 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Acum 14 minute, icar a spus: Doru, imi pare rau, dar se pare ca tocmai te-am contrazis. Doar e democratie. Depinde din ce perioada ai avut parte sa cumperi acel produs. In ultimii ani, nu numai modelul asta a avut de suferit. Toata economia era la ordinele partidului de a face economii in productie. Asa cum nu se poate si cu varza unsa si cu slanina in pod, asa nu se putea produse cu pret de productie scazut, si calitate ca la produsele initiale. Hai ca nu e greu de inteles ce-am vrut sa spun. Editat August 29, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
Barbaro Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 As avea nevoie de un versatester ,daca aveti unul de prisos de care va puteti desparti ,v-as fi recunoscator . Bineinteles cu plata , colet si taxe postale . Link spre comentariu
doru3160 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 https://www.elforum.info/forum/29-cumparari/ Acum 7 minute, Barbaro a spus: Bineinteles cu plata , colet si taxe postale . Link spre comentariu
icar Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 Acum 1 oră, icar a spus: Aha, din generatia asta am si eu... Doru, dupa cum vezi, intelesesem! Link spre comentariu
BRANCA Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 +_Florin_+.Am bagat o intrebare pe un forum rusesc pt TA-2.O cam bajbaie cu raspunsul.Mai ai si o poza cu fata placii? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Da, aceasta este placa și jos am scris tipul integratului. Multumesc. Editat August 29, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
dorian 70 Postat August 29, 2020 Partajează Postat August 29, 2020 (editat) Aşadar cred că este un cuarţ până la urmă... iar K174XA28 este decodor PAL. Editat August 29, 2020 de dorian 70 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum