zvonacfirst Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Acum 9 ore, Traian B a spus: la un moment dat in decursul aranjarii fiarelor (dupa o zi de munca) mesele aratau astfel: Mie mi-ar fi frica sa dorm intr-o camera de sub acea incapere a mansardei. Link spre comentariu
icar Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Hai, ca nu sunt chiar asa de grele... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 La 18.08.2020 la 17:32, Marele Savant a spus: Arata OK, felicitari! La 18.08.2020 la 18:40, dan cod a spus: Super fain Multumesc!... dar vorba aia, se putea si mai bine. Problema este ca acasa, in cladire de tip locuinta, "cu ce avem, cu aia defilam", adica trebuie sa ne adaptam la conditiile existente si sa ne descurcam cum putem. La 18.08.2020 la 19:50, zvonacfirst a spus: Mie mi-ar fi frica sa dorm intr-o camera de sub acea incapere a mansardei. Si mie. D'aia am avut mare grija ca mesele sa fie ori alaturate zidurilor exterioare (si deci la marginea placii, langa stalpii si grinzile de rezistenta dinspre exterior), fie -cea cu aparatele de masura- deasupra unei grinzi si stap de rezistenta interioare. Din pacate asta a facut ca spatiul de lucru sa fie un pic inghesuit, mai ales ca o parte din spatiul total disponibil l-am lasat liber pentru eventuale alte "distractii". Ma mai linisteste faptul ca structura de rezistenta a casei nu a fost facuta cu economie ci din contra. In plus, ma mai linisteste si faptul ca greutatea este oarecum distribuita. De exemplu, incarcarea mesei de lucru cu aparatele de masura pe ea este de vreo 250kg pe lungimea ei de 1,8 m la care se adauga 4 dulapuri mici cu sertare amplasate in lateralele mesei, insumand si ele vreo 160 kg. Insa in spatele mesei am instalat doua rafturi metalice modificate incat sa fie la exact inaltimea mesei, iar greutatea se distribuie si pe acestea, aparatele fiind sprijinite cu panourile frontale pe masa si cu panourile spate pe rafturi, astfel distributia greutatii facandu-se pe o suprafata mai mare si ramanand si mult mai mult spatiu liber de lucru pe masa... Oricum, unele aparate au 60cm in adancime si daca ar fi fost instalate doar pe masa lata de 90cm nu ar fi ramas spatiu suficient pe masa... Cam asa aratau rafturile in spatele mesei de lucru imediat dupa asezarea pe ele a fiarelor de la REMAT: Link spre comentariu
icar Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Dace sunt, frate, alea, ca faci invidioase laboratoarele de cercetare! (oricum, eu te invidiez!) Unele par in dublu exemplar? Link spre comentariu
djvas Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Apn62 sunt 2 exemplare. Link spre comentariu
yo9hrb Postat August 20, 2020 Partajează Postat August 20, 2020 Acum 10 ore, Traian B a spus: Multumesc!... dar vorba aia, se putea si mai bine. Problema este ca acasa, in cladire de tip locuinta, "cu ce avem, cu aia defilam", adica trebuie sa ne adaptam la conditiile existente si sa ne descurcam cum putem. Si mie. D'aia am avut mare grija ca mesele sa fie ori alaturate zidurilor exterioare (si deci la marginea placii, langa stalpii si grinzile de rezistenta dinspre exterior), fie -cea cu aparatele de masura- deasupra unei grinzi si stap de rezistenta interioare. Din pacate asta a facut ca spatiul de lucru sa fie un pic inghesuit, mai ales ca o parte din spatiul total disponibil l-am lasat liber pentru eventuale alte "distractii". Ma mai linisteste faptul ca structura de rezistenta a casei nu a fost facuta cu economie ci din contra. In plus, ma mai linisteste si faptul ca greutatea este oarecum distribuita. De exemplu, incarcarea mesei de lucru cu aparatele de masura pe ea este de vreo 250kg pe lungimea ei de 1,8 m la care se adauga 4 dulapuri mici cu sertare amplasate in lateralele mesei, insumand si ele vreo 160 kg. Insa in spatele mesei am instalat doua rafturi metalice modificate incat sa fie la exact inaltimea mesei, iar greutatea se distribuie si pe acestea, aparatele fiind sprijinite cu panourile frontale pe masa si cu panourile spate pe rafturi, astfel distributia greutatii facandu-se pe o suprafata mai mare si ramanand si mult mai mult spatiu liber de lucru pe masa... Oricum, unele aparate au 60cm in adancime si daca ar fi fost instalate doar pe masa lata de 90cm nu ar fi ramas spatiu suficient pe masa... Cam asa aratau rafturile in spatele mesei de lucru imediat dupa asezarea pe ele a fiarelor de la REMAT: Las' ca ma fac eu mare.... Felicitari pentru spatiul destinat pasiunii. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 26, 2020 Partajează Postat August 26, 2020 (editat) Ce fel de diodă este aceasta ?... tipul este TA-2 iar dedesupt banuiesc că e data fabricatiei, 08 92. Am căutat-o pe net dar n-am găsit nimic, ori nu mă descurc eu pe saiturile rusești. E lipită pe spatele unei plăci dintr-un tv color rusesc de prin anii '90, cred că e blocul AFI sunet. Editat August 26, 2020 de +_Florin_+ Link spre comentariu
yo3fkc Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Hai sa pun si eu cateva poze cu "muzeul" meu ... Zona de radio : Zona de "lipit sarme" Si o scula pentru care , atunci cand navigam , mi-as fi dat ... ei , nu chiar o mana 3 Link spre comentariu
icar Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Si...pe unde zici ca stai???? Ai caini???? Frumos de tot!!!!! Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Eu asa stau parțial. Link spre comentariu
sesebe Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Și tu ai ciini? Oricum nu le folosești pe toate..... Link spre comentariu
validae Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 La matale în camera cu aparate , dacă te împiedici şi te rezemi cu capul de un raft, e absolut imposibil să nu-ţi rămână vreun buton înfipt în figură... Link spre comentariu
icar Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Eu, nici in laboratoarele IFIN, nu am vazut atita aparatura! Asta e genaratorul de semnal/frecventmetru/ voltmetru romanesc, facut la Electronica industriala (parca)? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 Cât or cântări cu totul? Link spre comentariu
morarul Postat August 28, 2020 Partajează Postat August 28, 2020 (editat) Acum 50 minute, dan cod a spus: Eu asa stau parțial. Eşti un fel de Țiriac, al AMC-ului. Te invidiez, din toată ființa! Glumesc desigur! Ai timp să le foloseşti pe toate, măcar o dată la o lună, pe rînd bineînțeles? Şi ca să plusez la capitolul invidie/admirație, v-aş compara cu un şeic, şi cu haremul aferent. Ferice de ochiul şi mîna dumneavoastră! Să le stăpîniți şi să le folosiți sănatos! În mod sigur le meritați. Deja prevăd o noapte plină de insomnii. Editat August 28, 2020 de validae cratime 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum