mac01 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) La 26.07.2020 la 14:26, yo8tot a spus: Miez livrat de TME in mai multe bucati decat am cerut ... Asta nu-i de la transport...acel miez nu avea loc in acea cutie, iar asta se vede foarte clar. Cel care a ambalat produsele este de vina...si ca sa nu plateasca paguba comisa a pus pachetul asa, incercand sa dea vina pe transportator. Eu am comandat miezuri de la TME...dar mi le-au trimis in pungi cu bule de aer....pesemne ca de data asta a fost pe linia de ambalaj vreunul cu capul sec. Iar miezul fisurat nu se lipeste,...se formeaza alt(e) intrefier(e). Editat August 4, 2020 de mac01 Link spre comentariu
mac01 Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 (editat) Nu exista bree Digikey-ro...unde ai vazut matale asta? Este Digikey...produsele tot din America vin...si se plateste vama la ele. Digikey are reprezentat pentru Europa, iar sediul se afla in Olanda. Si poate n-o sa va vina sa credeti..... dispecera sau tipa care se ocupa de rezolvarea problemelor din Europa este o romanca. Editat August 4, 2020 de mac01 Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Acum 23 minute, mac01 a spus: La Digikey se plateste vama la produsele comandate. vama nu intotdeauna si oricum e mica, TVA-ul e grosul! Link spre comentariu
validae Postat August 4, 2020 Partajează Postat August 4, 2020 Acum 2 minute, mac01 a spus: Asta nu-i de la transport...acel miez nu avea loc in acea cutie, iar asta se vede foarte clar. Cel care a ambalat produsele este de vina...si ca sa nu plateasca paguba comisa a pus pachetul asa incercand sa dea vina pe transportator. Eu am comandat miezuri de la TME...dar mi le-au trimis in pungi cu bule de aer....pesemne ca de data asta a fost pe linia de ambalaj vreunul cu capul sec. Se vede cu ochiul liber că miezul are loc destul în acea cutie, dar greşeala fatală e că a fost pus fără folie cu bule între piese, iar loviturile (inerente totuşi) din timpul transportului, au făcut ca cele două jumătăţi să se lovească repetat până s-au spart.Chiar şi aşa, miezul se mai poate folosi, lipind bucăţile cu superglue.Va avea pierderi mai mari dar va funcţiona, nu e prima dată când folosesc miezuri lipite. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Tehnologie germană și sovietică, anii '60. Le-am găsit rătăcite într-un sertar. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 10, 2020 Partajează Postat August 10, 2020 miticamy, multumesc pt contributie. Citind materialul rezulta ca precizia cea mai buna, scrisa pe aparat, o ai numai la capat de scala. Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Acţionarea cum se făcea la ăsta ? Cu două bobine pe braţele T-ului ? Link spre comentariu
validae Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Păi lamela aia mobilă se mişcă uşor între cele două contacte ? Mă gândesc că e un tip de releu REED deşi aşa ceva n-am mai văzut. Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Acum 2 minute, validae a spus: Acţionarea cum se făcea la ăsta ? Cu două bobine pe braţele T-ului ? Da, este releul de RF(putere) din statia R837-din dotarea MiG 15...și nu numai.. acționarea este cu doua bobine. Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 In dreapta jos este releul complet...nu ii stiu caracteristicile...dar banuiesc ca sunt generoase si se comporta bine in RF. http://museum.radioscanner.ru/r_837/r_837.html Link spre comentariu
vio2007 Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 (editat) 1 oră în urmă, yo2mhj a spus: Da, este releul de RF(putere) din statia R837-din dotarea MiG 15...și nu numai.. acționarea este cu doua bobine. Mig 15 nu a avut R837,care este o statie pe unde scurte:http://museum.radioscanner.ru/r_837/r_837.html Aviatia are alocata banda 100 la 150 Mhz.Mig 15 a fost dotat cu R-800 sau RSIU-3M :https://military.trcvr.ru/2015/08/14/radiostancija-r-800-klen/ Editat August 16, 2020 de vio2007 Link spre comentariu
yo2mhj Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 (editat) Acum 7 minute, vio2007 a spus: Mig 15 nu a avut R837,care este o statie pe unde scurte:http://museum.radioscanner.ru/r_837/r_837.html Aviatia are alocata banda 100 la 150Mhz,Mig 15 a fost dotat cu R800 sau RSIU-3M. Asa primisem informatia...scuze pentru dezinformare... Oricum,a fost o statie(transmitator) aeromobil...(Posibil IL 28). In link se spune(Gogu translate)-Transmițătorul radio este destinat comunicării radio telegrafice-telefonice semi duplex a aeronavelor de aviație de lungă durată, cu posturi de comandă și baze aeriene. Editat August 16, 2020 de yo2mhj Link spre comentariu
Vizitator Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 La 16.08.2020 la 17:22, yo8tot a spus: Doua contacte normal deschise, in vid. Tija se poate misca. Sunt contactele in vid ale unui releu special Releul mai includea si un alt set de contacte (obisnuite) si unele pe suport ceramic. Actionarea contactelor se facea cu 2 bobine prin intermediul unui levier, dar nu imi amintesc cum era facut, daca actionarile erau separate sau nu. Nu mai stiu denumirea exacta a contactului in vid, verifica ce scrie pe el si cauta la rusi poate gasesti ceva specificatii....se pare ca e facut de Svetlana. La 22.07.2020 la 19:07, dan cod a spus: Eu vreau neapărat sa vad coltisorul minute deși poate nu voi dormi câteva zile. Dar risc. Nu e nimic deosebit si nimic in plus fata de ceea ce am aratat deja mai demult in topicul cu aparatele de masura. Iar spatiul fiind mult mai mic decat aveam la job, pe masa am doar o parte din fiare. Important este ca macar nu mai sunt imprastiate pe jos si am eliberat jumatate din mansarda in care initial trebuia sa pasesc cu grija printre diverse aparate, cutii si diverse... la un moment dat in decursul aranjarii fiarelor (dupa o zi de munca) mesele aratau astfel: Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Arata OK, felicitari! Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 Acum 8 ore, Traian B a spus: Sunt contactele in vid ale unui releu special Releul mai includea si un alt set de contacte (obisnuite) si unele pe suport ceramic. Actionarea contactelor se facea cu 2 bobine prin intermediul unui levier, dar nu imi amintesc cum era facut, daca actionarile erau separate sau nu. Nu mai stiu denumirea exacta a contactului in vid, verifica ce scrie pe el si cauta la rusi poate gasesti ceva specificatii....se pare ca e facut de Svetlana. Nu e nimic deosebit si nimic in plus fata de ceea ce am aratat deja mai demult in topicul cu aparatele de masura. Iar spatiul fiind mult mai mic decat aveam la job, pe masa am doar o parte din fiare. Important este ca macar nu mai sunt imprastiate pe jos si am eliberat jumatate din mansarda in care initial trebuia sa pasesc cu grija printre diverse aparate, cutii si diverse... la un moment dat in decursul aranjarii fiarelor (dupa o zi de munca) mesele aratau astfel: Super fain Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum