doru3160 Postat Iulie 9, 2020 Partajează Postat Iulie 9, 2020 Acum 2 ore, cipcirip a spus: Fotocaptor de la un scanner. Dimensiunea reala (L)60 x (l)10 x (h)4mm. Nu stiu de la ce scula a fost, dar mi s-a parut interesant. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 La 20.07.2020 la 23:48, yo8tot a spus: Este interesant si fundalul Sunt masinutele si tractorasele mele. Dupa niste ani buni de la mutarea la casa, ani in care dpdv "hobistic" am avut repaus deoarece toate eforturile au fost directionate catre alte directii mai importante iar toate "fiarele" si jucariile hobistice ramasesera imprastiate si depozitate peste tot, acum cu ocazia pandemiei de primavara 2020 cand am avut cateva saptamani de stat acasa, am sarbatorit aparitia noului virus prin... amenajarea la mansarda a noului loc de joaca. Am cumparat niste rafturi si blaturi, am instalat 2 mese pe care am aranjat masinutele si tractorasele, am desfacut zecile de cutii cu piese de puzzle electronic ce au trebuit sortate si rearanjate in alte cutii si etichetate, au trebuit depozitate niste alte cutii cu piese de puzzle mai putin "frecventate", am arajat lopatelele si galetusele cu nisip in niste dulapuri cu sertare special achizitionate inca de acu' 3 ani, etc. Concluziile finale au fost: "spatiul este cam mic" (asta a fost concluzia mea) si respectiv "sunt prea multe fiare" (concluzia consoartei), si deocamdata in urma reluarii timide a activitatii la job, a ramas asa... in coada de peste, adica unele fiare inca sunt neinstalate, si mai ales avand in continuare de gasit, de cumparat si de instalat o masa ceva mai solida pentru lucrari mecanice. Oricum, important este ca astfel am putut sa reincep lucrul hobistic, de la recaparea unui aparat de masura si pana la inclusiv acum repararea unui QRO TT 422 Centurion ale carui 3-500Z sunt in pozele de mai sus. ============================== Diode PIN HP5082-3001 in ambalajul original de acu' 3-4 decenii: Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Traian.Sunteti din Bucuresti si la Mobila Verde au n sortimente de mese de lucru.Unele chiar ieftine.Daca vreti sa faceti pe comanda,pe schelet de fier,va costa garantat peste 400-500 lei. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Multumesc, insa in primul rand o sa vad daca de la service a mai ramas ceva, aveam acolo mese de lucru solide pe schelet metalic (erau de dinainte de '89... cred ca de la FEPER), si de care as putea eventual beneficia gratis. Problema este sa gasesc ceva timp pentru asta... acum in timpul saptamanii plec de acasa dimineata si ajung inapoi seara... Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 22, 2020 Partajează Postat Iulie 22, 2020 Acum 4 ore, Traian B a spus: Multumesc, insa in primul rand o sa vad daca de la service a mai ramas ceva, aveam acolo mese de lucru solide pe schelet metalic (erau de dinainte de '89... cred ca de la FEPER), si de care as putea eventual beneficia gratis. Problema este sa gasesc ceva timp pentru asta... acum in timpul saptamanii plec de acasa dimineata si ajung inapoi seara... Eu vreau neapărat sa vad coltisorul minute deși poate nu voi dormi câteva zile. Dar risc. Link spre comentariu
icar Postat Iulie 24, 2020 Partajează Postat Iulie 24, 2020 Nu sunt cine stie ce spectaculoase, dar au fost gasite intrun aparat de radio romanesc. Si-au pastrat capacitatea, in limita tolerantei 10%, tangenta de pierderi fiind in jur de 5. 1 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Poate nu`mi amintesc bine insa KT903 parca mergea si in RF, clar nu vorbesc despre 930. Torul acela cred ca doar masurat la fata locului. Prima evaluare, pus peste firul cald de la anoda finalului spre filtru si putere! Daca frige este de joasa, daca este doar spre caldut merita sa`l masurati mai departe. Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 Din păcate aparatele ce pot măsură asa ceva nu prea sint staționare. Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 25, 2020 Partajează Postat Iulie 25, 2020 (editat) 2T903/KT 903 sunt mai mult de comutație,au capacități interne foarte mari. Practic,i-am întâlnit în aparatura de măsură made in CCCP -masurari industriale-temperaturi, presiune,debite,din anii 80 unde erau drivere pentru motoarele indicatoare și că regulatoare de tensiune. Editat Iulie 25, 2020 de yo2mhj Link spre comentariu
validae Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Aş paria că e de la manipularea curierilor noştri, dar dacă-l ambala cum trebuie şi fabricantul nu ajungea aşa.Cu puţin adeziv acrilic îl faci la loc... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 (editat) @yo8tot Si eu care faceam scandal cand il primeam asa de la miva... Culmea e ca la a doua livrare miva... a reusit sa-l ambalajeze super bine. Nu am componente deosebite ca ale voastre, postez ce a mai reusit sa scape din diversele "debarasari". Editat Iulie 26, 2020 de Stefan Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 26, 2020 Partajează Postat Iulie 26, 2020 Acum 46 minute, yo8tot a spus: Miez livrat de TME in mai multe bucati decat am cerut ... Îl trimiteti înapoi; nu corespunde descrierii si nici datasheet. E treaba lor sa se descurce cu posta. Mie o doamna din Rusia mi-a trimis tuburi IE-13, fiecare învelit in burete subtire si vârât într-un cotor de hârtie igienica. Ar fi putut sa le arunce direct din avion la mine-n curte si n-ar fi patit nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum