okean Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Impresionant, de curiozitate...ce valoare la cati Kv ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Daca-mi amintesc bine, mai sus cel aflat in pozitie verticala era 5000 (pF) iar cel orizontal cred ca are 500pF la 15 kV. Fabricatie 1971. ... si ceva cu mica, tot RF de putere: Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Din aia de mai sus erau prin "casa antenelor"...o droaie! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 La mine au ajuns din intamplare doar cele doua exemplare... Stii cumva daca si unde as putea gasi macar inca un exemplar precum cel de mai sus din stanga ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 Pe la DRTv-uri desi cred ca s`au casat echipamentele ce le foloseau, la TH-uri aveau cu zecile. Unele puscate le foloseau ca scrumiere. Link spre comentariu
franzm Postat Iunie 4, 2020 Partajează Postat Iunie 4, 2020 La 04.05.2020 la 16:11, icar a spus: Astea erau tranzistoare sortate, sau de proasta calitate? Am intilnit in radiouri astfel de marcaje. Asa erau marcate. Si da, toti producatorii sortau componentele. De aceea, la rusi întâlnim componente la care sufixul conteaza foarte mult. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 La 04.06.2020 la 12:21, franzm a spus: Asa erau marcate Multumesc, lamurit! Link spre comentariu
deneinvins Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 (editat) Un motor de doar 20 x 11 x 7 mm și foarte puternic pentru mărimea lui. Editat Iunie 30, 2020 de deneinvins Link spre comentariu
Lcon Postat Iunie 30, 2020 Partajează Postat Iunie 30, 2020 Primul "circuit integrat"... 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 4, 2020 Partajează Postat Iulie 4, 2020 Rezistente care imi plac, finisate ca niste piese adevarate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 La 30.06.2020 la 19:09, deneinvins a spus: Un motor de doar 20 x 11 x 7 mm și foarte puternic pentru mărimea lui. Ceva similar erau in camerele foto digitale la care faceam odata service... cand s-au tras obloanele am aruncat aproape un metru cub de asemenea piese de schimb noi, inclusiv "o punga de un leu" plina cu module blitz! ==================== Nici nu mai stiu daca si ce am mai postat din cele de mai jos, insa iata vechituri de azi si "noutati" de prin arhive.... inclusiv niste bare din ferita -canelate, de productie RSR: un sistem de racire prin conductie pentru tuburi de putere (8072)... izolatoarele ceramice sunt din BeO, de pe vremea cand nu se puneau obsesiv etichete de atentionare peste tot, este cel mai mare volum de BeO "la vedere" pe care eu l-am vazut: Asa aratau tuburile cu racire prin conductie 8072: Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Am tot vrut sa va intreb, aveti in posesie componentele din fotografii sau sint culese de pe net? Link spre comentariu
icar Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Am avut vreo trei. Nici nu mai stiu de unde... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 6, 2020 Partajează Postat Iulie 6, 2020 Acum 3 ore, Marele Savant a spus: Am tot vrut sa va intreb, aveti in posesie componentele din fotografii sau sint culese de pe net? Eu pun poze facute de mine. Asa de pe net orice prost poate pune o poza. Componentele sunt ale mele sau mi-au trecut prin mana si le-am pozat, dar cred ca intrebarea nu era pt mine, ca nu am cine stie ce poze. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum