Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu tot felul de componente electronice

VAX

Postări Recomandate

Daca-mi amintesc bine, mai sus cel aflat in pozitie verticala era 5000 (pF) iar cel orizontal cred ca are 500pF la 15 kV.

Fabricatie 1971.

... si ceva cu mica, tot RF de putere:

P8160076.jpg

Link spre comentariu

La mine au ajuns din intamplare doar cele doua exemplare... Stii cumva daca si unde as putea gasi macar inca un exemplar precum cel de mai sus din stanga ? 

Link spre comentariu

Pe la DRTv-uri desi cred ca s`au casat echipamentele ce le foloseau, la TH-uri aveau cu zecile.

Unele puscate le foloseau ca scrumiere.

Link spre comentariu
La 04.05.2020 la 16:11, icar a spus:

Astea erau tranzistoare sortate, sau de proasta calitate? Am intilnit in radiouri astfel de marcaje.

Asa erau marcate. Si da, toti producatorii sortau componentele. De aceea, la rusi întâlnim componente la care sufixul conteaza foarte mult.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
La 30.06.2020 la 19:09, deneinvins a spus:

Un motor de doar 20 x 11 x 7 mm și foarte puternic pentru mărimea lui.

Motor.jpg

Ceva similar erau in camerele foto digitale la care faceam odata service... cand s-au tras obloanele am aruncat aproape un metru cub de asemenea piese de schimb noi, inclusiv "o punga de un leu" plina cu module blitz!

====================

Nici nu mai stiu daca si ce am  mai postat din cele de mai jos, insa iata  vechituri de azi si "noutati" de prin arhive....

20190927-132310.jpg

20190810-161511-1.jpg

20200320-163335.jpg

20200330-181706.jpg

OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

SNV35052.jpg

image.jpg image.jpg

image.jpg

S3502272.jpg

inclusiv niste bare din ferita -canelate, de productie RSR:

SNV39675.jpg

un sistem de racire prin conductie pentru tuburi de putere (8072)... izolatoarele ceramice sunt din BeO, de pe vremea cand nu se puneau obsesiv etichete de atentionare peste tot, este cel mai mare volum de BeO "la vedere" pe care eu l-am vazut:

image.jpg

Asa aratau tuburile cu racire prin conductie 8072:s-l1600.jpg

Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marele Savant a spus:

Am tot vrut sa va intreb, aveti in posesie componentele din fotografii sau sint culese de pe net?

Eu pun poze facute de mine. Asa de pe net orice prost poate pune o poza.

Componentele sunt ale mele sau mi-au trecut prin mana si le-am pozat, dar cred ca intrebarea nu era pt mine, ca nu am cine stie ce poze.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări