Vizitator Postat Februarie 5, 2020 Partajează Postat Februarie 5, 2020 Intrerupator cu mercur . Am eu cu 3 contacte ( comutator ). O sa revin cu foto . Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Referitor la poza cu 2N3055 made in RO.Au fost licenta americana.Cam la fel arata si Motorola vechi.In productia actuala au pastrat cipul,ca marime,dar au inlocuit contactele masive.Nu-mi dau seama ce super fire sunt folosite.Singurii 2N cu probleme acum sunt cei chinezesti falsificati.Au suprafata cipului mult mai mica decat originalul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Intrerupator Comutator releu (lipseste bobina din poza) Link spre comentariu
okean Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 La I.P.R.S. 2N3055 a " aterizat " via Siemens, el a fost inventat de Herb Meisel de la RCA in anii 60' Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 Posibil Siemens.Acu m-am uitat pe net si apare ca furnizor de licenta,incepand de la germaniu pina la siliciu,firma SGS Thomson. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 (editat) @VAX: Din astea am eu cu sutele, dar nu cu scop didactic. Editat Februarie 6, 2020 de franzm Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 6, 2020 Partajează Postat Februarie 6, 2020 (editat) Pardon, scuzati... Editat Februarie 6, 2020 de franzm Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 6, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2020 Acum 37 minute, franzm a spus: @VAX: Din astea am eu cu sutele, dar nu cu scop didactic. Va urez sa traiti o mie de ani si sa le folositi pe toate, cat mai nedidactic. Nepoti aveti ? Link spre comentariu
okean Postat Februarie 7, 2020 Partajează Postat Februarie 7, 2020 2n3055H Siemens Link spre comentariu
franzm Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Pe un alt topic mi s-a parut ca vad tranzistoare cu siliciu OEM IPRS. Am sapat si am mai gasit. Cele marcate ITT se pare ca au fost plata pentru ajutorul oferit la ridicarea fabricii de cinescoape iar cele marcate Siemens se pare ca au fost în contul licentelor luate de la acestia. Stie cineva ceva în acest sens? Multumesc. La 06.02.2020 la 22:55, VAX a spus: Va urez sa traiti o mie de ani si sa le folositi pe toate, cat mai nedidactic. Nepoti aveti ? Posibil ;-) Dar sa nu afle Liza. Editat Martie 14, 2020 de franzm Link spre comentariu
alcon Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 Pe vremuri, aparatele funcţionau din prima, deoarece cablajele (pcb- urile) se proiectau (arătau) aşa. Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Erau cel mult dubla fata, multistratul inca nu se inventase. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 (editat) Dupa cum arata inclin sa cred ca erau cu 4. Editat Aprilie 9, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Marele Savant Postat Aprilie 9, 2020 Partajează Postat Aprilie 9, 2020 Acum 17 ore, alcon a spus: Pe vremuri, aparatele funcţionau din prima, deoarece cablajele (pcb- urile) se proiectau (arătau) aşa. ................ e de bine sau de rau exemplul din foto? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum