VAX Postat Ianuarie 13, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 La 04.01.2020 la 15:57, Marele Savant a spus: e pacat sa aruncati si condensatoare fixe, inca pot fi folosite cu succes! Corect ! Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 13, 2020 Partajează Postat Ianuarie 13, 2020 Acum 14 minute, VAX a spus: La 04.01.2020 la 15:57, Marele Savant a spus: e pacat sa aruncati si condensatoare fixe, inca pot fi folosite cu succes! Corect ! Pai da, asa se umple debaraua de lucruri pe care nu le-ai mai folosit de `jde zeci de ani. Ipotetic (dar nu foarte) vorbind, ar fi cineva curios de vreo 2-3kg de rezistente romanesti d-alea de sfert si de juma`, condensatoare ceramice romanesti d-alea din care iese ceara cand is calde , stiroflex, polistiren + altele ne-romanesti de prin diverse aparate + semireglabili romanesti + trimeri + ...altele? Totul moka, de platit doar transportu` prin curier, ca nu ma duc sa stau la posta. (nu stiu cand da` odata am sa-mi fac timp sa eliberez dulapu` de piese... nu ca as pune altceva in el da` prefer sa am "100" de piese pe care le-as putea eventual folosi decat un fel de muzeu fara vreo valoare... ). 1 Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) Acum 5 ore, alcon a spus: Nu cred ca aveti asa ceva! Asa ceva nu. Mai bun. Din teflon. Sau numai pinii si un suport, circular sau DIL, care sa-i tina, sa preia caldura excesiva în timpul lipirii si sa grabeasca racirea dupa lipire. Editat Ianuarie 14, 2020 de franzm Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 6 ore, informer a spus: Ipotetic (dar nu foarte) vorbind, ar fi cineva curios de vreo 2-3kg de rezistente romanesti d-alea de sfert si de juma`, condensatoare ceramice romanesti d-alea din care iese ceara cand is calde , stiroflex, polistiren + altele ne-romanesti de prin diverse aparate + semireglabili romanesti + trimeri + ...altele? Da, eu. Dar la inceputul lunii viitoare, adica ceva mai tarziu. Chiar am nevoie de ceramice, in special de RF (ceramica de tip I). Toate sunt bune la experimentari si in scop didactic. Link spre comentariu
icar Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 11 ore, doru3160 a spus: Dar nici nu i-am simtit lipsa Eu puneam integratele numai in socluri! Link spre comentariu
q_acdc Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 (editat) https://imgur.com/WqZsWnd. Editat Ianuarie 14, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 2 ore, icar a spus: Eu puneam integratele numai in socluri! Doar pe placa de test. Cand ajungeam la cablaj nu mai era cazul. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 14 ore, alcon a spus: Nu cred ca aveti asa ceva! Faci pariu??? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Tranzistoare V-MOS de putere fabricate in Ro (ICCE), RVM35 si RVM60 (RVM = Romanian V-Mos ?!). [Au existat cumva si alte tipuri de tranzistoare V-MOS de putere fabricate in Ro?] Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Nu stiam ca s-a fabricat asa ceva. Când s-au fabricat? Care ar fi tipul strain cel mai apropiat ca parametri? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Nu mai stiu exact pentru ca intocmai ca si alte componente similare de la ICCE, nu au marcata data fabricatiei; cred ca pe la sfarsitul anilor '80, dar sigur pot fi gasiti intr-unul dintre cataloagele ICCE cunoscute (probabil cel cu coperta galbena daca-mi amintesc bine). Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 14, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Acum 4 ore, Traian B a spus: Tranzistoare V-MOS de putere fabricate in Ro (ICCE), RVM35 si RVM60 (RVM = Romanian V-Mos ?!). [Au existat cumva si alte tipuri de tranzistoare V-MOS de putere fabricate in Ro?] Vad ca sunteti bine dotat. Unde ati lucrat pe timpul lui nea Nicu, daca nu este cu szuparare ? Ceva la armata, la laboratoarele serviciilor,.... ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 in Bucegi , cu extraterestrii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Tov. Dabija pregateste un nou dosar de cadre, nu c`ar fi neaparat nevoie, din obisnuinta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum