VAX Postat Noiembrie 7, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Cu diode punctiforme mai lucrati ? Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) De ce nu ? ... De curand am schimbat mai multe , pentru un RAA la receptorul cu 2J27L la care am spus cu ceva timp in urma ca lucrez . P.S. - toate din foto sunt punctiforme ? ... ca m - a cam lasat vederea ! Editat Noiembrie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 (editat) Diode OA81! in foto, alaturi de o dioda obisnuita. Apropo, care e regula aici? postam componente aflate in proprietatea noastra sau poze colectate de pe internet fara indicarea sursei? Editat Noiembrie 7, 2019 de Marele Savant Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Acum 20 ore, Marele Savant a spus: Apropo, care e regula aici? postam componente aflate in proprietatea noastra sau poze colectate de pe internet fara indicarea sursei? Poze de oriunde, sa vada tineretul (taurin). Am cateva OA70 si sunt la fel de barosane ca OA81. Din punct de vedere electric nu sunt grozave (au rezistenta serie mare). Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 8, 2019 Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 La 07.11.2019 la 12:35, VAX a spus: Cu diode punctiforme mai lucrati ? Ce reprezinta si cum se citeste marcajul cu inele colorate? Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2019 Nu stiu in cazul asta, poza e de pe net. Fiecare firma are codurile ei. Nu sunt EFD-uri. La punctiformele romanesti era indicat tipul diodei. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 9, 2019 Partajează Postat Noiembrie 9, 2019 Acum 11 ore, VAX a spus: Nu stiu in cazul asta, poza e de pe net. Fiecare firma are codurile ei. Nu sunt EFD-uri. La punctiformele romanesti era indicat tipul diodei. Am cautat pe net si am gasit "Diode Color ID Band Table" http://www.csgnetwork.com/diodecolorstable.html Link spre comentariu
yo2mhj Postat Noiembrie 10, 2019 Partajează Postat Noiembrie 10, 2019 Am gasit astazi la targul de vechituri asta, mi s-a parut ceva inedit... https://www.flickr.com/photos/yo2mhj/49042811252/in/dateposted-public/ Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 13, 2019 Partajează Postat Noiembrie 13, 2019 Am mai facut si eu o poza! Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 19, 2019 Partajează Postat Noiembrie 19, 2019 Vishay ( producator ) ? ... Am pus si eu mai de mult o foto . Numai ca era 250 ohmi , rezistenta de linie pentru bucle de automatizari . E cu folie metalica . Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 16, 2019 Partajează Postat Decembrie 16, 2019 masa+ calculator + periferice....in stil victorian.....a fost de lucru ,nu gluma..... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum