Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu tot felul de componente electronice

VAX

Postări Recomandate

1 oră în urmă, gauss a spus:

Am si eu unii , dioda e legata intern , au trei terminale . Cel din foto e la ordin ...

Dedicati pentru SSB...militar.

Dioda o gasesti cu sublerul.

Montarea cu fixa de 22 :d

2t_912_.pdf

Link spre comentariu

Desigur . Am toate datele , de cand i - am procurat . Dupa '90 , de curiozitate ... , ca n - am facut nimic cu ei . Am avut atunci fitzuica aia pe hartie ca de ziar , care insoteste componentele rusesti , in genul pasport - urilor din cutiile tuburilor electronice . 

P.S. - datasheet - ul postat nu functioneaza la mine . Adica nu - l pot descarca .

Editat de gauss
Link spre comentariu

O fi ceva de la mine ... da' nu - i problema . Cred ca am sa - i caut ( pe tranzistori ) , nu mai stiu pe unde  s - au refugiat ...

icon.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

Nici cel fara underscore nu merge? imi este ca acel underscore sa nu intre in conflict cu ceva restrictii de denumire a fisierelor desi eu nu stiam asta.

La prima miscare l`am pus asa cum l`am gasit, la Linux i se cam rupe de unele conventii Win si`l deschide fara probleme

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Ce bine arata ! ... Par a fi NOS . NEC , Hitachi ... , cine stie cine o fi decedat . In Romania asa mai apar , cand fostului pasionat i se imprastie agoniseala .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cred ca asa ceva s-a intamplat, vanzatorul avea o multime de transformatoare de linii, choppere, unitati laser de CD (toate in cutiile originale) plus alte piese mai marunte, probabil de la lichidarea vreunui atelier de reparatii Radio-TV:limb:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări