Ion_Bumbu Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 1 oră în urmă, gauss a spus: Am si eu unii , dioda e legata intern , au trei terminale . Cel din foto e la ordin ... Dedicati pentru SSB...militar. Dioda o gasesti cu sublerul. Montarea cu fixa de 22 2t_912_.pdf Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) Desigur . Am toate datele , de cand i - am procurat . Dupa '90 , de curiozitate ... , ca n - am facut nimic cu ei . Am avut atunci fitzuica aia pe hartie ca de ziar , care insoteste componentele rusesti , in genul pasport - urilor din cutiile tuburilor electronice . P.S. - datasheet - ul postat nu functioneaza la mine . Adica nu - l pot descarca . Editat Iulie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Gaia`l stie, am incercat si merge, e ala din hirtie de ziar. 1 Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 (editat) O fi ceva de la mine ... da' nu - i problema . Cred ca am sa - i caut ( pe tranzistori ) , nu mai stiu pe unde s - au refugiat ... Editat Iulie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Poate asa:2t912.pdf Link spre comentariu
gauss Postat Iulie 28, 2019 Partajează Postat Iulie 28, 2019 Tot nu vrea . Poate confirma ( sau infirma ) alti colegi ... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 30, 2019 Partajează Postat Iulie 30, 2019 Nici cel fara underscore nu merge? imi este ca acel underscore sa nu intre in conflict cu ceva restrictii de denumire a fisierelor desi eu nu stiam asta. La prima miscare l`am pus asa cum l`am gasit, la Linux i se cam rupe de unele conventii Win si`l deschide fara probleme Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Niste amplificatoare audio mai rare, gasite azi in targ: 2 Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 (editat) Ce bine arata ! ... Par a fi NOS . NEC , Hitachi ... , cine stie cine o fi decedat . In Romania asa mai apar , cand fostului pasionat i se imprastie agoniseala . Editat Septembrie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
ALVIN Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Cred ca asa ceva s-a intamplat, vanzatorul avea o multime de transformatoare de linii, choppere, unitati laser de CD (toate in cutiile originale) plus alte piese mai marunte, probabil de la lichidarea vreunui atelier de reparatii Radio-TV Link spre comentariu
alcon Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Acum 14 ore, ALVIN a spus: Niste amplificatoare audio mai rare, gasite azi in targ: Ce vremuri au fost... Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Da , China si clasa D inca nu se inventasera ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Din targ, BD-uri 135...140 IPRS d'acu' 40 de ani, aurite. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Casa Poporului , sau pentru programul naval . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum