Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu tot felul de componente electronice

VAX

Postări Recomandate

Ceva hibrizi ... , de acum 50 de ani ! Cei de sus sant ( sigur ) amplificatoare operationale  . Au fost ( si )  prin echipamentele FEA , licenta Hokushin  .  Ca potentiometrul multitura pe care l - am postat mai sus . Tot din epoca ... , rezistente Vishay cu folie metalica ... , precizie 0,01 % . 

IMG_5622.JPG

IMG_5624.JPG

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sant DP . Se vede si in foto ... Eu ( mai ) am DP11 . Caut , si postez foto ... N - au fuctionat chiar toate ( conform specificatiilor ) . In jos ( depreciere ) , dar si in sus , peste ...

Link spre comentariu
On 2/2/2019 at 6:04 PM, celtik said:

Unii se multumesc doar sa le priveasca si sa le atinga, dar eu ma inchin la ele in fiecare noapte...:95.

Cand am montaje de facut si imi lipseste vreun chip/tranzistor sau dioda, caut la vechituri si imi procur mereu ce-mi trebuie. Numai cate BC-uri 107 metalice am bagat in montaje moderne pentru ca nu am avut pe moment inlocuitoarele cu capsula de plastic :rade:.

P.S.-sper ca stiti de gluma si nu va sifonati dragi (unii draci) colegi :96.

Multi am folosit ceea ce ne ramasese.

Eu sunt sigur ca daca cei de pe aici ne-am scotoci prin cutii, debarale si magazii, ar rezulta un camion de "piese", ba unii daca-i intalnesti pe strada si-i scuturi bine tot sar din ei niste BC-uri, TDA-uri, CDB-uri si MMC-uri uitate prin buzunare... Doar ca sunt timizi sau plictisiti sa le arate in poze aici...

Link spre comentariu

TIL302 am avut cu pumnul cand eram in facultate, si cred ca inca mai am cateva pastrate pe undeva la tzara... doar ca fundalul lor este de culoare rosie, nu neagra.

Mai am si cateva TIL305 si TIL311 cumparate cu bani grei din afara ca piese de schimb si rezerva, sunt folosite in niste aparate de masura ce le am...

Link spre comentariu
On 2/5/2019 at 11:04 AM, Traian B said:

... sunt timizi sau plictisiti sa le arate in poze aici...

Eu o sa trec niste STK40xy prin scannerul cu raze X. Om vedea cu care doua poze de mai înainte seamana. Nu stiu cum o sa urc pozele, pentru ca se pare ca nu pot pune poze pe forum.

Link spre comentariu
20 hours ago, Traian B said:

TIL302 am avut cu pumnul cand eram in facultate, si cred ca inca mai am cateva pastrate pe undeva la tzara... doar ca fundalul lor este de culoare rosie, nu neagra.

Mai am si cateva TIL305 si TIL311 cumparate cu bani grei din afara ca piese de schimb si rezerva, sunt folosite in niste aparate de masura ce le am...

Acelea au fost primele TIL302, intradevar, ulterior s-a produs toata gama de TIL-uri din epoxi rosu si foarte rar verde.
Au produs si RDG-istii LED display RFT VQB76 pentru uz militar, atat cu fereastra alb transparent cat si rosie.

RFT-a.jpg
RFT-b.jpg
RFT-c.jpg
RFT-d.jpg

Link spre comentariu

Sper sa va  placa... o pagina de istorie din epoca industrializarii Romaniei.
Deja sunt in pericol iminent, colectia mea de componente electronice risca sa fie actualizata, pas cu pas.
In imagini se regasesc vedetele electronicii specifice epocii de haur, vor sosi in curand...

E1.jpg
E2.jpg
E3.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări