VAX Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 Are schema prea simpla sa sa scoata distorsiuni atat de mici cat spun in foaia de catalog. Se mai lauda si ei. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Nu-i chiar asa simpla schema,avand in vedere ca este penrtu un singur canal. Asa arata un STK4044 varianta originala : Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Ceva hibrizi ... , de acum 50 de ani ! Cei de sus sant ( sigur ) amplificatoare operationale . Au fost ( si ) prin echipamentele FEA , licenta Hokushin . Ca potentiometrul multitura pe care l - am postat mai sus . Tot din epoca ... , rezistente Vishay cu folie metalica ... , precizie 0,01 % . Editat Februarie 3, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 O sinteza de frecventa cu "vestitul" DP111. Lipseste oscilatorul, era in alta cutiuta... in zona 133,3-135,3MHz. 1 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 13 hours ago, Ion_Bumbu said: O sinteza de frecventa cu "vestitul" βP111. Lipseste oscilatorul, era in alta cutiuta... in zona 133,3-135,3MHz. Pe vremuri, se gaseau βP111... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Sant DP . Se vede si in foto ... Eu ( mai ) am DP11 . Caut , si postez foto ... N - au fuctionat chiar toate ( conform specificatiilor ) . In jos ( depreciere ) , dar si in sus , peste ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 On 2/2/2019 at 6:04 PM, celtik said: Unii se multumesc doar sa le priveasca si sa le atinga, dar eu ma inchin la ele in fiecare noapte.... Cand am montaje de facut si imi lipseste vreun chip/tranzistor sau dioda, caut la vechituri si imi procur mereu ce-mi trebuie. Numai cate BC-uri 107 metalice am bagat in montaje moderne pentru ca nu am avut pe moment inlocuitoarele cu capsula de plastic . P.S.-sper ca stiti de gluma si nu va sifonati dragi (unii draci) colegi . Multi am folosit ceea ce ne ramasese. Eu sunt sigur ca daca cei de pe aici ne-am scotoci prin cutii, debarale si magazii, ar rezulta un camion de "piese", ba unii daca-i intalnesti pe strada si-i scuturi bine tot sar din ei niste BC-uri, TDA-uri, CDB-uri si MMC-uri uitate prin buzunare... Doar ca sunt timizi sau plictisiti sa le arate in poze aici... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 TIL302 am avut cu pumnul cand eram in facultate, si cred ca inca mai am cateva pastrate pe undeva la tzara... doar ca fundalul lor este de culoare rosie, nu neagra. Mai am si cateva TIL305 si TIL311 cumparate cu bani grei din afara ca piese de schimb si rezerva, sunt folosite in niste aparate de masura ce le am... Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 On 2/5/2019 at 11:04 AM, Traian B said: ... sunt timizi sau plictisiti sa le arate in poze aici... Eu o sa trec niste STK40xy prin scannerul cu raze X. Om vedea cu care doua poze de mai înainte seamana. Nu stiu cum o sa urc pozele, pentru ca se pare ca nu pot pune poze pe forum. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 20 hours ago, Traian B said: TIL302 am avut cu pumnul cand eram in facultate, si cred ca inca mai am cateva pastrate pe undeva la tzara... doar ca fundalul lor este de culoare rosie, nu neagra. Mai am si cateva TIL305 si TIL311 cumparate cu bani grei din afara ca piese de schimb si rezerva, sunt folosite in niste aparate de masura ce le am... Acelea au fost primele TIL302, intradevar, ulterior s-a produs toata gama de TIL-uri din epoxi rosu si foarte rar verde. Au produs si RDG-istii LED display RFT VQB76 pentru uz militar, atat cu fereastra alb transparent cat si rosie. 1 Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Digiti din cei mici , cat o piulita M4 , rusesti ... are cineva ? Caut , si pun foto ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Cei mai mici i-am vazut in calculatoarele de buzunar, Felix, cele cu afisaj rosu si cu lupa in dreptul fiecarei cifre.Nu erau digiti independenti. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Sper sa va placa... o pagina de istorie din epoca industrializarii Romaniei. Deja sunt in pericol iminent, colectia mea de componente electronice risca sa fie actualizata, pas cu pas. In imagini se regasesc vedetele electronicii specifice epocii de haur, vor sosi in curand... 2 Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Lampile de care sunt ? Se vede ca sunt rusesti, dar nu par a fi pentode cu tije. Aveti si multe MAB356 (Tesla), echivalente cu LF 356. Sunteti chiabur in ale electronicii, meritati sa vi se confiste averea si sa fiti trimis la munca in Baragan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum