Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump ptr interfon

Postări Recomandate

Is intr-o situatie ff nasoala a venit firma de la interfon si au cerut 2 milioane ptr inlocuirea unui PIC16F876 , interfonul este unul romanesc realizat de firma tehnoton iasi. (asa arata interfonul http://www.pajeroserv.ro/custom.html)

Cine ma poate ajuta va rog frumos cu softul in format hexa sa il scriu in PIC????

Va multumesc de ingaduinta ca ati citit acest mesaj.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

4

• Stefan

3

• rimache

3

• edy_wheazel

2

Top autori în acest subiect

Si daca PIC-ul original este protejat la copiere e si mai greu, practic imposibil.Sunt sigur ca este protejat la copiere. Asa face orice firma ca sa-si protejeze produsele. Daca le-ar lasa neprotejate toata lumea ar putea sa cloneze interfonul la preturi mult mai mici.Ce costa mult la un produs cu microcontroller e de obicei software-ul, nu hardware-ul.2 mil nu mi se pare multP.S. Nu lucrez la vreo firma de interfoane si nu am vreun interes material sa "tin cu ursul" :)

Link spre comentariu

poate daca intrebai la sectiunea Microcontrolere PIC aveai mai mult succes .cineva care se pricepe la programare micro. nu trebuie sa ii impuna vreo problema . :partyman:

Link spre comentariu

Maxymylyanus, daca PIC-ul din care vrei sa copiezi are bitii de protectie setati poti sti oricata programare ca nu ai cum sa il clonezi, indiferent la ce sectiune postezi! :smt013

Link spre comentariu

Pt. creerea programului ar fi necesara schema aparatului deoarece programatorul trebuie sa stie ce semnale sa scoata pe porturi, si oricum ar fi o treaba pacatoasa, adica chiar si cu schema interfonului trebuie sa cunosti exact modul de functionare, meniul, modul de interactiune cu diversele periferice etc...

Link spre comentariu

Am aruncat o intrebare cuiva chiar de la "sursa"...Mi-a confirmat ca PIC-ul este protejat la citire si mi-a spus ca "nu se da".Imi pare rau ptr. tine,cred ca ai sa dai 300.000...., dar macar nu te mai complici si mai ai si garantie.

Link spre comentariu

Daca nu incheiati si voi contract de service....asa va trebuie. Incheiati un contract de service, o sa-i vedeti destul de des de acum inainte, daca tot a inceput sa pice...

Link spre comentariu

200ron cere ptr un pic programat! si garantie picior peste ochi

Eu calculasem la 7 apartamente....cat vine pe un apartament(aprox 300.000)...Cu garantia... daca refuza se dea.... cine stie ce are el scris acolo... si interfonul asta nici nu are posibilitatea de a deschide mecanic cu cheia usa ca de... are acumulator.... E frumos tare sa-i dati 200 ron si pe urma sa plangeti pe la usa ca vreti in casa.... :smt003 :snakeman:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări