Yo4You Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Is intr-o situatie ff nasoala a venit firma de la interfon si au cerut 2 milioane ptr inlocuirea unui PIC16F876 , interfonul este unul romanesc realizat de firma tehnoton iasi. (asa arata interfonul http://www.pajeroserv.ro/custom.html) Cine ma poate ajuta va rog frumos cu softul in format hexa sa il scriu in PIC???? Va multumesc de ingaduinta ca ati citit acest mesaj. Link spre comentariu
Vizitator Edmond Dantes Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Gasestie unul functional si citeste de pe el. Altfel cam greu Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Si daca PIC-ul original este protejat la copiere e si mai greu, practic imposibil.Sunt sigur ca este protejat la copiere. Asa face orice firma ca sa-si protejeze produsele. Daca le-ar lasa neprotejate toata lumea ar putea sa cloneze interfonul la preturi mult mai mici.Ce costa mult la un produs cu microcontroller e de obicei software-ul, nu hardware-ul.2 mil nu mi se pare multP.S. Nu lucrez la vreo firma de interfoane si nu am vreun interes material sa "tin cu ursul" Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 poate daca intrebai la sectiunea Microcontrolere PIC aveai mai mult succes .cineva care se pricepe la programare micro. nu trebuie sa ii impuna vreo problema . :partyman: Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Maxymylyanus, daca PIC-ul din care vrei sa copiezi are bitii de protectie setati poti sti oricata programare ca nu ai cum sa il clonezi, indiferent la ce sectiune postezi! :smt013 Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 eu nu ma refeream la copierea de pe alt Pic ci la crearea unui program care sa poate realiza functiile unui interfon . :smt005 Link spre comentariu
edy_wheazel Postat Iulie 25, 2007 Partajează Postat Iulie 25, 2007 Pt. creerea programului ar fi necesara schema aparatului deoarece programatorul trebuie sa stie ce semnale sa scoata pe porturi, si oricum ar fi o treaba pacatoasa, adica chiar si cu schema interfonului trebuie sa cunosti exact modul de functionare, meniul, modul de interactiune cu diversele periferice etc... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 foarte adevarat edy_wheazel , dar nu imposibil :partyman: Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 26, 2007 Partajează Postat Iulie 26, 2007 Cate apartamente? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2007 era programat ptr 7 apartamente Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Am aruncat o intrebare cuiva chiar de la "sursa"...Mi-a confirmat ca PIC-ul este protejat la citire si mi-a spus ca "nu se da".Imi pare rau ptr. tine,cred ca ai sa dai 300.000...., dar macar nu te mai complici si mai ai si garantie. Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 27, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2007 200ron cere ptr un pic programat! si garantie picior peste ochi Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 27, 2007 Partajează Postat Iulie 27, 2007 Daca nu incheiati si voi contract de service....asa va trebuie. Incheiati un contract de service, o sa-i vedeti destul de des de acum inainte, daca tot a inceput sa pice... Link spre comentariu
rimache Postat Iulie 30, 2007 Partajează Postat Iulie 30, 2007 200ron cere ptr un pic programat! si garantie picior peste ochiEu calculasem la 7 apartamente....cat vine pe un apartament(aprox 300.000)...Cu garantia... daca refuza se dea.... cine stie ce are el scris acolo... si interfonul asta nici nu are posibilitatea de a deschide mecanic cu cheia usa ca de... are acumulator.... E frumos tare sa-i dati 200 ron si pe urma sa plangeti pe la usa ca vreti in casa.... :smt003 :snakeman: Link spre comentariu
Yo4You Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 Nu are nici o problema e la o casa asta si se poate intra pe usa unde trec masinile ridici o balama si intrii cu usurinta hi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum